Οικονομία

Τράπεζα Ηπείρου Πλάνο Στρατηγικής Ανάπτυξης 2020: To σχέδιο παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στα Ιωάννινα

Τράπεζα Ηπείρου Πλάνο Στρατηγικής Ανάπτυξης 2020: To σχέδιο παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στα Ιωάννινα
Τράπεζα Ηπείρου Πλάνο Στρατηγικής Ανάπτυξης 2020: Ο κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, αναφέρθηκε στην ιστορία της Τράπεζας και ότι μετρά 41 χρόνια λειτουργίας και άντεξε στα χρόνια της κρίσης.

Τράπεζα Ηπείρου Πλάνο Στρατηγικής Ανάπτυξης 2020: Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2020 στα Ιωάννιναμε αφορμή τα εγκαίνια νέου υποκαταστήματος αύριο στην Φιλιππιάδα, παρουσιάστηκε το πλάνο της στρατηγικής ανάπτυξης, για το 2020  καθώς και η νέα προσέγγιση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου. Ειδικότερα όπως επισήμαναν οι επικεφαλής της Τράπεζας μέχρι και σήμερα, μετρά 41 χρόνια λειτουργίας και είναι η τράπεζα των 17.000 Ηπειρωτών, αλλά και των θεσμικών επενδυτών. Άντεξε ωστόσο στα χρόνια της κρίσης και με τη συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ, ως στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιό της, η Τράπεζα αυτή τη στιγμή  βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και του οράματός της για μια ισχυρή ελληνική συνεταιριστική τράπεζα.

Το νέο στρατηγικό σχεδιασμό για το 2020, επικεντρώνει τις δράσεις στην ενίσχυση του νέου παραγωγικού και επιχειρηματικού μοντέλου που δημιουργείται για την περιφερειακή οικονομία με τη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Ηπείρου. Ο κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, αναφέρθηκε στην ιστορία της Τράπεζας, σημειώνοντας: «Όπως γνωρίζετε είμαστε η παλαιότερη συνεταιριστική Τράπεζα της χώρας με μια ιστορία 41 χρόνων που κρατά στην φιλοσοφία της την έννοια του συνεταιρισμού, όμως έχει υποχρέωση να παρακολουθήσει τις μεταβολές του τραπεζικού συστήματος και να αναπροσαρμοστεί ανάλογα. Άλλωστε δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα έναντι των συστημικών τραπεζών, είναι ότι η Τράπεζα Ηπείρου ανήκει τους πελάτες της και την τοπική οικονομία και κοινωνία, γεγονός αρκετά ισχυρό για να την εμπιστευτούν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments