Διεθνή

Αυτός είναι ο λόγος που οι γυναίκες κάνουν πολύ sexting

Αυτός είναι ο λόγος που οι γυναίκες κάνουν πολύ sexting
Έρευνα αποκαλύπτει πως χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερες γυναίκες αρέσκονται στο να μπαίνουν στη διαδικασία του sexting.

Με την τεχνολογία κάθε χρόνο να καλπάζει όλο και περισσότεροι καταφεύγουν σε εφαρμογές αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να επικοινωνήσουν με τον περίγυρό τους αλλά και εκτός αυτού. Προ εποχής Internet η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων ήταν απολύτως άμεση, καθώς μια σχέση για να δημιουργηθεί χρειαζόταν άμεση επαφή.

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πολυσύνδετα, με τις εφαρμογές να μπαίνουν στη ζωή μας, με μαζί με αυτές η ανταλλαγή μηνυμάτων στη περίπτωση μας ερωτικών. Σήμερα, με την εικόνα και το βίντεο να κυριαρχούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επικοινωνία έχει γίνει παιχνιδάκι. Όσον αφορά το ερωτικό σκέλος όλο και περισσότεροι καταφεύγουν στο λεγόμενο sexting μια νέα μόδα που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και όπως θα δείτε παρακάτω το γυναικείο φύλλο πρωτοστατεί με διαφορά έναντι των ανδρών σε αυτήν.

Μία παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία Clue, αναφέρει πως τα ποσοστά των ανθρώπων που κάνουν sexting έχουν φτάσει πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Από το 2012 ο αριθμός των γυναικών έχει τριπλασιαστεί και έχει σκαρφαλώσει από το 21% στο 67%. «Αυτό που βλέπουμε ουσιαστικά είναι πως το sexting μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας ως κάτι νορμάλ. Ίσως να αποτελέσει πλέον και μόνιμο στάδιο των ανθρωπίνων σχέσεων» αναφέρει η ερευνήτρια επιστήμονας Αμάντα Γκέσελμαν.

Στην έρευνα την πρωτιά κατέκτησαν οι Σουηδοί, όπου το 46% δήλωσε πως θα χρησιμοποιούσε sexting apps για να βρει σύντροφο, ενώ το 23% μόνο για one night stand. Οι Ρωσίδες αντιθέτως βρέθηκαν στον πάτο της λίστας, αφού μόλις το 3% από αυτές θα χρησιμοποιούσε κάποια εφαρμογή για νέες γνωριμίες. Ακόμη και αν συμμετείχαν 198 χώρες στην έρευνα, το αποτέλεσμα παραμένει ότι ο κόσμος και κυρίως οι γυναίκες, κάνουν sexting περισσότερο από ποτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments