Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης Πιτσιρικάς: ”Λιποθύμησε” μόλις του είπαν ότι μιλάει με τον Πρωθυπουργό

Κυριάκος Μητσοτάκης Πιτσιρικάς: ”Λιποθύμησε” μόλις του είπαν ότι μιλάει με τον Πρωθυπουργό
Πιτσιρικάς λιποθύμησε όταν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Το πρωί της Δευτέρας, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Καλλιθέας υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νίκη Κεραμέως

Πιτσιρικάς λιποθύμησε όταν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Έκανε το γύρο του διαδικτύου η επική αντίδραση ενός μικρού μαθητή δημοτικού όταν του είπαν πως ο άντρας που του μιλούσε δεν ήταν άλλος από τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα όλοι οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Καλλιθέας, το πρωί της Δευτέρας, είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όπως όλα έδειξαν ένα μαθητής δεν μπόρεσε να το πιστέψει και έκανε πως λιποθύμησε μόλις τον είδε.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος και  από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως συνομίλησε με τους μαθητές αλλά και με τους δασκάλους του δημοτικού σχολείου της Καλλιθέας, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε και κάποιες από τις τάξεις, κατά την διάρκεια του μαθήματος.

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός, ότι ο ίδιος  μπήκε κάπως αιφνίδια στην τάξη της  Α΄Δημοτικού την ώρα που οι μαθητές παρακολουθούσαν το  επίκαιρο παραμύθι λόγω της πανδημίας «Μικρό COVID-19», το οποίο εξηγούσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τον συγκεκριμένο ιό. Ο πρωθυπουργός μάλιστα μιλώντας με τους μαθητές χαρακτήρισε σαν «δύσκολη εξίσωση που κληθήκατε να λύσουμε όλοι μαζί», την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου  ιού που ήρθε και στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη  και τόνισε ιδιαίτερα ότι «όλοι τα καταφέραμε καλά».

Ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση στην συγκεκριμένη επίσκεψη, κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στους μικρούς μαθητές , ήταν ένας πιτσιρικάς ο οποίος είχε μια πραγματικά μοναδική αντίδραση. Τη στιγμή που όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στο προαύλιο του σχολείου, μαζί με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως,και καλημέρισε τα παιδιά, και η δασκάλα τους καλωσόρισε συνέβη κάτι αναπάντεχο. Η δασκάλα τότε ρώτησε όλους τους μαθητές του δημοτικού κάτι πολύ βασικό «Ξέρετε ποιός είναι αυτός ο κύριος; Ο πρωθυπουργός, της χώρας μας, της Ελλάδας!» Όταν τους είπε ότι είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο άτακτος πιτσιρικάς θέλησε να κάνει ένα μιρκό αστείο και έκανε πως λιποθύμησε.

Δείτε την επική αντίδρασή του μικρού μαθητή τη στιγμή που του μιλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments