Ελλάδα

Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα για Αυτιά και Ερντογάν

Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα για Αυτιά και Ερντογάν
Με αναρτήσεις της στο facebook η δημοσιογράφος σχολίασε την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και παράλληλα σχολίασε και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο θέμα.

Η απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης και στα social media. Η γνωστή για το καυστικό της σχόλιο Έλενα Ακρίτα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Με ανάρτησή της στο facebook θυμήθηκε κάτι παλαιότερες δηλώσεις του συναδέλφου της και παρουσιαστή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ Γιώργου Αυτιά, ο οποίος πριν από περίπου τρια χρόνια, όταν και είχε έρθει στην Ελλάδα σε επίσημη επίσκεψη ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είχε αναφέρει ότι θα πήγαινε στο Προεδρικό Μέγαρο για να τα πει ένα χεράκι στον σουλτάνο. Αυτές τις δηλώσεις θυμήθηκε η Έλενα Ακρίτα και ανήρτησε στο facebook:

“Έτοιμος ήμουν να πάω στο προεδρικό μέγαρο, αλλά με συγκράτησε η γυναίκα μου. Θα έτρωγε ένα ξεγυρισμένο χαστούκι ο Ερντογάν που θα με θυμόταν μέχρι τα βαθιά γεράματα του. Ύστερα θα του έλεγα: Ποιος είσαι ρε που έρχεσαι και μας αναστατώνεις; Αϊ πήγαινε στο καλό καλέ μου άνθρωπε , έχουμε τα βάσανα μας έχουμε και εσένα… Με αντρική βαριά φωνή θα του τα έλεγα, να νιώσει το φόβο μου». Γιώργος Αυτιάς, Δεκέμβριος 2017. Αργήσαμε, πολύ αργήσαμε να πάρουμε μέτρα και ιδού τώρα”.

Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα έγραψε σε σχόλιό της, κάτω από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων: “Κακώς σε συγκράτησε η γυναίκα σου Γιώργο μου. Σήμερα η Αγιά Σοφιά θα ήταν δική μας”.

Η παραπάνω ανάρτηση της Έλενας Ακρίτας δεν ήταν η μοναδική για το θέμα της Αγίας Σοφίας και τη μετατροπή της σε τζαμί από τον Ταγίπ Ερντογάν. Είχαν προηγηθεί και άλλες αναρτήσεις της σχετικά με το ζήτημά αυτό. Σε μια από αυτές η δημοσιογράφος σχολίασε τι θα γινόταν εάν στην κυβέρνηση δεν ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, αλλά ο Σύριζα με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος-σεναριογράφος έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media:

Τον Τσίπρα θα τον έλεγαν προδότη και θα έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα με τον Μητσοτάκη είναι Παρασκευουλα ομορφούλα και γλυκούλα #Αγιά_Σοφιά.  Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα που έκανε… θραύση, ξεπερνώντας τα 6000 reactions.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments