Αθλητισμός

Χουλιάν Κουέστα ΠΑΟΚ: Σενάριο για ενδιαφέρον από τον «Δικέφαλο»

Χουλιάν Κουέστα ΠΑΟΚ: Σενάριο για ενδιαφέρον από τον «Δικέφαλο»
Χουλιάν Κουέστα ΠΑΟΚ: Σενάριο που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος» ενδιαφέρεται για τον γκολκίπερ του συμπολίτη Άρη.

«Φωτιές» έχει ανάψει στους ανθρώπους του Άρη σενάριο που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη και αναφέρεται σε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ισπανό τερματοφύλακα, Χουλιάν Κουέστα.

Στο θέμα αναφέρεται και η «Εφημερίδα των Συντακτών». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι: «σενάρια για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χουλιάν Κουέστα προέκυψαν χθες στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που βρίσκεται στο τελικό στάδιο το θέμα της ανανέωσής του στον Άρη. Ωστόσο, ο ατζέντης του διέψευσε ότι είχε επαφές με τον «Δικέφαλο του Βορρά», εκτός κι αν κάποιος φρόντισε να μιλήσει απευθείας στον Ισπανό τερματοφύλακα». Όπως είναι φανερό, αναμένεται να ξεκινήσει ένα σίριαλ με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων».

Ο 29χρονος Κούεστα φέτος είχε 23 συμμετοχές με τον Άρη στο πρωτάθλημα, 6 στο Κύπελλο και 4 στο Europa League.

Άλλωστε, εδώ και καιρό ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ, θα πάει για μεταγραφή τερματοφύλακα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σταμάτησε να είναι στα περσινά επίπεδα που πραγματικά ήταν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην Ελλάδα.

Το σενάριο για Πασχαλάκη και άλλους δύο Έλληνες γκολκίπερ

Ο Πασχαλάκης, εν τω μεταξύ, εμπλέκεται και σε άλλο μεταγραφικό σενάριο. Η Ουνιόν Βερολίνου ψάχνει τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, τον προορίζει για βασικό. Το Sportime σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «το πορτοφόλι της δεν είναι μεγάλο, τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα περίμενε κανείς για γερμανικό σύλλογο, οπότε μοιραία η… ματιά των Βερολινέζων δεν μπορεί να πέσει παντού. Στην Ελλάδα, όμως και γενικά στους Έλληνες τερματοφύλακες, τους παίρνει να τσεκάρουν. Μπάρκας, Καπίνο, Πασχαλάκης. Με αυτήν τη σειρά και αυτές τις πιθανότητες να προκριθούν οι ελληνικές επιλογές της».

O 26χρονος Βασίλης Μπάρκας κοστολογείται από το έγκυρο Transfermarkt στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέτος με την ΑΕΚ είχε 28 συνολικά συμμετοχές μαζί με τα play off. Συμβόλαιο με την Ένωση έχει μέχρι το 2022. Ο Στέφανος Καπίνο που έχει εμπειρία από τη Γερμανία ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ είναι 26 ετών. Φέτος, φόρεσε μια φορά στο πρωτάθλημα τα γάντια του για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι στα 30 του, έπαιξε 16 φορές με τον ΠΑΟΚ φέτος αφού έχασε τη θέση του βασικού, ενώ το Transfermarkt τον αξιολογεί στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments