Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [11/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [11/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [11/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [11/08/20].

Κριός

Μερικές φορές οι άνθρωποι καταφεύγουν σε κάθε είδους παιχνίδια στις προσωπικές τους σχέσεις, για να τραβήξουν την προσοχή. Το πλανητικό σκηνικό σας καλεί να σκεφτείτε αν κάνετε το ίδιο, επειδή φοβάστε την απόρριψη. Σκεφτείτε αν με αυτό τον τρόπο, κάνετε τελικά κακό στην σχέση σας.

Ταύρος 

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σας. Κάποιος από τους δύο θέλει να ξεκαθαρίσει ένα ζήτημα αλλά φοβάται τις αντιδράσεις του άλλου. Θα σας βοηθούσε να μιλήσετε, καθώς αυτή η κατάσταση επηρεάζει ήδη τη σχέση σας, έστω και ασυνείδητα.

Δίδυμοι

Ο έρωτας δεν θα ήταν ο ίδιος αν ήταν εύκολο να τον κατανοήσετε. Ακριβώς για αυτό έχει γίνει διαχρονικό θέμα για αμέτρητα τραγούδια, μυθιστορήματα, έργα τέχνης και τόσα άλλα. Η μέρα σας επιτρέπει να δείτε κάτι που σας διέφευγε στην σχέση σας. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει και θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Κάποιοι άνθρωποι είναι με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω από την σχέση τους. Αισθάνονται ότι μπορούν να μπαίνουν και να φεύγουν όποτε τους κάνει κέφι. Προσέξτε αυτή την τάση: Κι εσείς συνηθίζετε να εξαφανίζεστε όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αντί να πείτε ειλικρινά πώς αισθάνεστε. Βάλτε για λίγο τον εαυτό σας στην θέση του/της συντρόφου σας.

Λέων 

Με την ενέργεια της σημερινής μέρας θα είναι αδύνατον να μείνετε σε ένα μέρος. Έχετε όρεξη να βγείτε και να κάνετε διάφορα. Εάν μπορείτε, θέλετε να πάτε για χορό ή ένα μάθημα γιόγκα, στην παραλία. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ότι η σχέση σας χρειάζεται μια νέα κατεύθυνση… Αλλά δεν θα την ανακαλύψετε εκεί που ψάχνετε συνήθως. Θα χρειαστεί να κάνετε πιο βαθιά αναζήτηση, ίσως σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο. Οι αμοιβαίοι στόχοι θα συνδέσουν εσάς και το ταίρι σας πιο στενά.

Ζυγός 

Μερικές φορές στη ζωή, οι δοκιμασμένες και αξιόπιστες μέθοδοι δεν λειτουργούν για να πετύχετε τους στόχους σας. Η ενέργεια της μέρας βοηθά να διαπιστώσετε ότι η σχέση σας χρειάζεται περισσότερο πάθος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχετε. Δοκιμάστε κεριά, λουλούδια και αιθέρια έλαια.

Σκορπιός

Πόσες φορές έχετε πει στο ταίρι σας πώς αισθάνεστε αλλά συνεχίζει να είναι δύσπιστο; Ίσως πρέπει να βρείτε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε ρομαντισμό στην σχέση σας. Τι θα λέγατε για λίγο κρασί και ποίηση ή μια βόλτα στην παραλία κάτω από το φεγγαρόφωτο;

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει ακόμα πιο παθιασμένους και αισθησιακούς από όσο συνήθως. Η φαντασία σας οργιάζει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πόδια σας γερά στερεωμένα στο έδαφος, πριν κάνετε κάτι υπερβολικό. Το τέλειο πλάσμα που έχετε μπροστά σας, μπορεί να διαλυθεί από στιγμή σε στιγμή.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας καλεί να υιοθετήσετε υψηλότερες πνευματικές αρχές για να κάνετε πραγματικά αντίκτυπο στην σχέση σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι του εγωισμού. Να βάζετε τον εαυτό σας στη θέση του/της συντρόφου σας, να προσπαθείτε πραγματικά να δείτε τα πράγματα από τη δική του/της οπτική.

Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας σας δείχνει ότι η σχέση σας στερείται ενθουσιασμού. Θα πρέπει να βρείτε άμεσα την πηγή του προβλήματος και να το αντιμετωπίσετε. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει πάθος. Απλά θα πρέπει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες και διάθεση.

Ιχθύες

Σήμερα συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πάθος και τον ρομαντισμό. Στη σχέση σας το ένα φαίνεται να αποκλείει το άλλο και δεν θα έπρεπε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να βρείτε το κλειδί για τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού σας και του/της συντρόφου σας… Στη συνέχεια, να το χρησιμοποιήσετε ανάλογα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments