Ελλάδα

Χαμός στο Twitter για το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Χαμός στο Twitter για το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ νέο σήμα: Πάρτι στο Twitter μετά την παρουσίαση του νέου λογότυπου από τον Αλέξη Τσίπρα.

Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο παρουσίασε το πρωί της Τρίτης (15 Σεπτεμβρίου) ο Αλέξης Τσίπρας, έδωσε «τροφή» για σχόλια στους χρήστες του Twitter

Με ένα βίντεο στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο είχε προαναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες διατηρώντας άγνωστο το περιεχόμενο του έως τις 11.00 το πρωί, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Τα γραφικά που επελέγησαν από την ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις με αρκετούς να «παίζουν» με το νέο σήμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άλλοι βάζουν το «Σ» ως «Μ» ή ως «Ξ» και κάνουν «ΜΥΡΙΖΑ» ή «ΞΥΡΙΖΑ» το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι τοποθετούν στο σήμα τη γυναίκα που έχει γίνει viral από τη συμμετοχή της στην πορεία κατά της χρήσης μασκών στα σχολεία, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι το αστέρι τους θυμίζει το σήμα της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν» και άλλοι σχολιάζουν ότι το σήμα στέλνει μπερδεμένα μηνύματα.

Παρουσίαση νέου σήματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Εμείς, είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ένα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές. Ένα κόμμα που δεν έπαψε ποτέ να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει.Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται, έχοντας οδηγό του τις αξίες ενός λαού που αγωνίστηκε, δημιούργησε, αντιστάθηκε, νίκησε.Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα. Αυτές οι αξίες που συμβολίζονται από το νέο λογότυπο, μας καθοδηγούν σαν ένα αστέρι στον ουρανό, που μας δείχνει πάντα το δρόμο που πρέπει να διαβούμε, για να φτάσουμε στον προορισμό μας.Η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη είναι δημιούργημα αυτών των αξιών.Γεννήθηκαν σε αυτό τον τόπο από την ανάγκη των Ελλήνων για μια δίκαιη, ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα.Σήμερα, μια πλατιά Συμμαχία κάθε πολίτη που οραματίζεται τη Δίκαιη και Προοδευτική Ελλάδα της νέας εποχής, έρχεται για να κάνει το όραμα πράξη.Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνει το βήμα στο μέλλον.Ένα μέλλον #για_όλους.Έλα κι εσύ να πορευτούμε μαζί. https://bit.ly/35Bt76j

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 15. September 2020

«Αυτό το αστέρι είναι για όλους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στο βίντεο της παρουσίασης του νέου σήματος. «Η Αριστερά και η Δημοκρατική παράταξη είναι δημιούργημα αυτών των αξιών», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υπογραμμίζει ότι «σήμερα μια πλατιά Συμμαχία κάθε πολίτη που οραματίζεται τη Δίκαιη και Προοδευτική Ελλάδα της νέας εποχής έρχεται για να κάνει το όραμα πράξη». «Ο ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία κάνει το βήμα στο μέλλον. Ένα μέλλον για όλους. Έλα και εσύ για να πορευτούμε μαζί», σημειώνει.

«Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα» για όλους, σε κόκκινο, πράσινο και κίτρινο φόντο ήταν οι πέντε λέξεις-αξίες που περνούσαν σε καθένα από τα πέντε, αινιγματικά βίντεο λίγων δευτερολέπτων που «ανέβαζε» διαδοχικά ο κ. Τσίπρας στα social media από την προηγούμενη Πέμπτη έως και χτες, ενόψει της σημερινής παρουσίασης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εξελίσσεται με το βλέμμα στο μέλλον», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «μετά την επικύρωση της νέας ονομασίας του κόμματος από την ΚΕΑ και την πρόσφατη ανανέωση στις θέσεις-κλειδιά στο οργανόγραμμα του, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο λογότυπο του κόμματος».

Δείτε παρακάτω μερικά από τα tweets:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments