Διεθνή

Τραμπ κορωνοϊός: Ίσως πάρει εξιτήριο ακόμα και αύριο

Τραμπ κορωνοϊός: Ίσως πάρει εξιτήριο ακόμα και αύριο
Τραμπ κορωνοϊός: Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε η ομάδα που παρακολουθεί στενά την υγεία του Αμερικανού προέδρου. Ο Τραμπ φαίνεται να ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Νέα εξέλιξη στην υγεία του Τραμπ. Ιατρικό ανακοινωθέν της ομάδας του Αμερικανού προέδρου αναφέρει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ανταποκρίνεται στη θεραπεία και πλέον δεν παραπονιέται για δυσκολία αναπνοής. Η ιατρική ομάδα που ανέλαβε τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής σε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του. Όπως λένε οι γιατροί, ο Ντόναλντ Τραμπ τα πάει εκπληκτικά, ανταποκρίνεται και όπως είπε η ομάδα αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά θα ξεκινήσουμε διαδικασία ώστε να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου μέσω Twitter τις ευχαριστίες στους υποστηρικτές του από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για τον κορωνοϊό έπειτα από μια σειρά αντιφατικών μηνυμάτων από τον Λευκό Οίκο που προκάλεσαν μεγάλη σύγχυση για την υγεία του.

Μήνυμα Τραμπ προς όλους τους Αμερικανούς: Nα τηρείται τις αποστάσεις και να φοράτε μάσκα

Μήνυμα προς όλους τους Αμερικανούς πολίτες από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται απηύθυνε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του, Τζέισον Μίλερ. Μιλώντας στο NBC, ο Μίλερ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Τσακ Τοντ εάν μίλησε με τον Αμερικανό πρόεδρο αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο. «Μίλησα με το απόγευμα του Σαββάτου, για περίπου μισή ώρα, και έχει υψηλό ηθικό», σχολίασε αρχικά ο Μίλερ.

«Μάλιστα, ο πρόεδρος ο οποίος νοσηλεύεται σε σουίτα με γραφείο και τραπεζαρία, μού είπε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι θα νικήσει τον κορωνοϊό, ότι ως έθνος θα νικήσουμε τον κορωνοϊό, και ότι η εκστρατεία μας θα νικήσει τον κορωνοϊό. Και μου είπε ότι μόλις βγει από το νοσοκομείο, θα τεθεί ξανά επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας», τόνισε ο Μίλερ.

«Τον άκουσα αρκετά ζωηρό, αλλά μου είπε και κάτι ακόμα το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό», φανέρωσε επίσης ο Μίλερ, και εξήγησε: «Και αυτό που είπε ο πρόεδρος ήταν να είμαστε προσεκτικοί, θυμίζοντας στους συμπολίτες μας να πλένουν τα χέρια τους, να χρησιμοποιούν αντισηπτικό, αλλά και να βεβαιώνονται ότι εάν δεν μπορούν να τηρούν τις αποστάσεις, να φορούν μάσκα. Και θεωρώ ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες της χώρας».

Και αυτή του η συμβουλής έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού άλλα έλεγε στο debate με τον Μπάιντεν πριν από λίγες μέρες. «Όταν χρειάζεται, φοράω μάσκα. Δεν φοράω μάσκα σαν κι αυτόν. Όποτε τον βλέπει κανείς, φοράει μάσκα. Μπορεί να σου μιλάει από μεγάλη απόσταση και να φοράει τη μεγαλύτερη μάσκα που έχω δει», είχε σχολιάσει στο debate ο Αμερικανός πρόεδρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments