Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [10/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [10/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [10/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [10/10/20].

Κριός

Δεν υπάρχουν πολλοί που θα τολμούσαν να σας ρωτήσουν για τις φαντασιώσεις σας. Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την πραγματοποίηση της απόλυτης φαντασίωσής σας. Έχετε την τάση να το παίζετε αδιάφοροι παρόλο που μέσα σας καίγεστε.

Ταύρος 

Έχετε αστείρευτη φαντασία και πολλές φορές αντιδράτε υπερβολικά λόγω της υπεραισιοδοξίας σας. Το πλανητικό σκηνικό αυξάνει τις πιθανότητες να παρερμηνεύσετε καταστάσεις και να οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Επομένως, καλό θα ήταν να ελέγξετε τις πληροφορίες σας πριν κάνετε κάποια κίνηση.

Δίδυμοι

Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ακόμη δρόμο να διανύσετε, για να εξηγήσετε στο αντικείμενο του πόθου σας πώς νιώθετε. Φαντασιώνεστε ότι έχετε σχέση μαζί του εδώ και καιρό… Και τώρα που σχεδόν έχει πραγματοποιηθεί το όνειρό σας, αισθάνεστε καταβεβλημένοι. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό θέτει το ζήτημα των φαντασιώσεων. Οι προηγούμενες σχέσεις σας αναρωτιούνταν τι συνέβαινε στην καρδιά σας και φαινόσασταν μονίμως τόσο αδιάφοροι. Ίσως η φαντασία να μην σας αφήνει να αισθανθεί πραγματικά. Αναζητήστε τις απαντήσεις μέσα σας. svg%3E

Λέων 

Πολλοί λένε ότι έχετε πολύ δραστήρια φαντασία. Μάλλον θα διαφωνούσατε. Προτιμάτε να λέτε ότι απλά πιστεύετε στη μαγεία. Σήμερα έρχεστε επιτέλους στα συγκαλά σας, όσον αφορά μια σχέση που μονοπωλεί τον χρόνο και την ενέργειά σας τελευταία. Γνωρίζετε πια τα πραγματικά κίνητρα του/της συντρόφου σας και ενδέχεται να αποφασίσετε να το λήξετε.

Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή κινείται στο χώρο της φαντασίας εδώ και καιρό. Μπορεί να υπάρχει χάσμα ανάμεσα σε όσα ξέρετε ότι θέλετε και σε αυτό που πραγματικά έχετε. Σήμερα θα θέλετε να ξεπεράσετε όλα τα όρια, να γίνετε ένα με το αντικείμενο του πόθου σας. Όλα καλά, μέχρι να μπει η ρουτίνα στη μέση και να ανατρέψει όλες σας τις φαντασιώσεις.

Ζυγός 

Η σημερινή ενέργεια σας επικεντρώνει στα συναισθήματα για τον/την σύντροφό σας, για να συντονιστείτε απόλυτα μεταξύ σας. Δεν πρόκειται για κάτι γήινο. Μάλλον αφορά ένα είδος αισθησιασμού που ξεπερνά το σώμα και τις πέντε αισθήσεις.

Σκορπιός

Ποια είναι η πιο άγρια φαντασίωσή σας; Σίγουρα θα περιλαμβάνει ερωτόλογα. Συνήθως δεν έχετε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία με του υποψήφιους εραστές σας αλλά σήμερα  νιώθετε μπλοκαρισμένοι. Υπάρχει και η γλώσσα του σώματος! svg%3E

Τοξότης 

Σε μια καινούρια σχέση, χρειάζεστε χρόνο για να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας. Η σημερινή ενέργεια φέρνει τέτοιου είδους σκέψεις στο προσκήνιο. Αν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που μοιάζει με αυτό που φαντάζεστε ως το ιδανικό.

Αιγόκερως

Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο την αγάπη σας για κάθε είδους υπέροχα και λαμπερά πράγματα: Όμορφα ρούχα, κοσμήματα, λουλούδια, ακριβά εστιατόρια. Εάν στην πραγματικότητα το ταίρι σας δεν έχει χρήματα ούτε για φάστφουντ, τότε μάλλον έχετε πρόβλημα.

Υδροχόος

Έχετε την τάση να βασίζετε τα συναισθήματα σας σε επιφανειακά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, πώς ντύνεται ένα άτομο ή πόσο καθαρό και περιποιημένο είναι. Ωστόσο, η μέρα σας κάνει να σκεφτείτε με πιο ευρείς όρους.

Ιχθύες

Η σημερινή ενέργεια φέρνει στο προσκήνιο μερικές από τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας. Καθώς οι περισσότεροι σας θεωρούν υπερβολικά υπάκουους, θα σας έκανε καλό να πραγματοποιήσετε μια φαντασίωση… όπου αναλαμβάνετε απόλυτα τον έλεγχο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments