Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ: Πρώην συμπρωταγωνιστής της φοβάται να της τηλεφωνήσει

Μέγκαν Μαρκλ: Πρώην συμπρωταγωνιστής της φοβάται να της τηλεφωνήσει
Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που ο ηθοποιός δεν επικοινωνεί με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του.

Αίσθηση προκαλεί η πρόσφατη δήλωση του ηθοποιού και φίλου της, Πάτρικ Τζ. Άνταμς, με τον οποίο είχαν παίξει μαζί στην τηλεοπτική σειρά «Suits».

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Πάτρικ Τζ. Άνταμς, αισθάνεται «φόβο» και για αυτόν τον λόγο δεν επικοινωνεί με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του στην τηλεοπτική σειρά «Suits» Μέγκαν Μαρκλ. Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός στη σειρά ήταν ο σύντροφος της Δούκισσας του Σάσεξ, αλλά από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, τον Μάιο του 2018, έχασε κάθε επαφή μαζί της.

«Ειλικρινά, νομίζω ότι φοβάμαι», σχολίασε ο ηθοποιός στο Radio Times. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μπορούσα να σηκώσω το τηλέφωνο και να την καλέσω ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν ξέρω τι θα της έλεγα», προσέθεσε. Ο Άνταμς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι μετά τη γέννηση του Άρτσι και την απόκτηση της κόρης του με τη σύζυγό του Τρόιαν Μπελισάριο τα δύο ζευγάρια ήρθαν σε επαφή.

Επέμενε να γίνει ηθοποιός παρά τις δυσκολίες

Ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ, είναι ένας βραβευμένος σκηνοθέτης. Εξάλλου, το επάγγελμά του την οδήγησε να τον επισκέπτεται συχνά στα παρασκήνια της σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά». Επίσης, η Μέγκαν Μαρκλ μεγάλωσε στο Χόλιγουντ. Αποφοίτησε το 2003 από το Northwestern University, όπου έλαβε πτυχίο στο θέατρο και τις διεθνείς σχέσεις. Σε μια συνέντευξη στην Vogue το 2013, η Μαρκλ περιέγραψε στο περιοδικό πώς σε ηλικία 20 ετών κατάφερε να λάβει μια υποτροφία από την αμερικανική πρεσβεία στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής ενώ πέρασε ένα εξάμηνο των σπουδών της στη Μαδρίτη.

Η πρώτη εμφάνισή της στην τηλεόραση ήταν ως κομπάρσος σε ένα επεισόδιο της καθημερινής σαπουνόπερας «General Hospital». Στην αρχή της καριέρας της, είχε μικρούς ρόλους στα τηλεοπτικά σόου «Century City» (2004), «The War at Home» (2006) και «CSI: NY» (2006). Συμμετείχε και σε πολλές δουλειές με την ιδιότητα της ηθοποιού και μοντέλου συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της στο αμερικανικό παιχνίδι «Deal or No Deal». Συνάντησε δυσκολίες πάντως, στο να λαμβάνει ρόλους στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Το 2015 έγραψε: «Δεν ήμουν αρκετά μαύρη για τους ρόλους των μαύρων ούτε αρκετά λευκή για τους ρόλους των λευκών. Έτσι βρισκόμουν κάπου στη μέση ως ένας χαμαιλέοντας που δεν μπορούσε να κλείσει δουλειά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments