Τεχνολογία

iPhone 12 mini: Προβλήματα με την οθόνη αναφέρουν οι χρήστες

iPhone 12 mini: Προβλήματα με την οθόνη αναφέρουν οι χρήστες
iPhone 12 mini: Αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οθόνη τους.

Είναι ένας άγραφος κανόνας που λέει ότι οι πρώτες παρτίδες μιας νέας συσκευής ενδέχεται να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Αυτό είναι συχνό φαινόμενο ακόμα και σε ακριβές συσκευές όπως είναι το iPhone 12 mini. Μερικοί από αυτούς που έχουν προμηθευτεί ήδη το συγκεκριμένο κινητό αναφέρουν προβλήματα με την οθόνη του. Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσο ευρύ είναι το πρόβλημα, αλλά χρήστες στο forum της Apple, στο Reddit και στο MacRumors αναφέρουν πως η touchscreen του iPhone 12 mini δε λειτουργεί σωστά στη lock screen.

Οι πολλαπλές αναφορές μειώνουν τις πιθανότητες να πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά. Η έλλειψη αναγνώρισης της αφής από μέρη της οθόνης, τους δυσκολεύει να εκκινήσουν την κάμερα ή τον φακό ή ακόμα και να κάνουν swipe up για να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο. Άλλα μέρη της οθόνη λειτουργούν, αλλά παραμένει ενόχληση αν χρησιμοποιούν το τηλέφωνο με το ένα χέρι.

Η Apple δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το πρόβλημα και δεν έχει προσφέρει κάποια δήλωση. Χρήστες στα forums υποπτεύονται πως η δυσλειτουργία της οθόνης οφείλεται στη μόνωση ή στη γείωση της συσκευής, μιας και μερικές φορές το πρόβλημα διορθώνεται όταν αφαιρείται η θήκη ή το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο καλώδιο φόρτισης.

Apple event: Παρουσίασε τα πρώτα MacBook με δικό της επεξεργαστή

Η Apple είχε ενημερώσει πως έρχεται ένα special event στις 10 Νοεμβρίου και προέβη σε ανακοινώσεις για τη νέα γενιά των Mac, με την αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας να χρειάζεται κάτι λιγότερο από μια ώρα για να μας παρουσιάσει τις νέες της συσκευές.

Πρόκειται για το τρίτο ψηφιακό event της μέσα σε δύο μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και εστίασε στο νέο MacBook Air, στο MacBook Pro και στο Mac mini. Και όλα είναι με ενσωματωμένο τον Apple Silicon επεξεργαστή της εταιρείας, τον Μ1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments