Τεχνολογία

iPhone 12: Προβλήματα και στα τέσσερα νέα μοντέλα της Apple – Η λύση της εταιρείας

iPhone 12: Προβλήματα και στα τέσσερα νέα μοντέλα της Apple – Η λύση της εταιρείας
iPhone 12: Τα νέα μοντέλα εμφανίζουν προβλήματα και είναι ένα θέμα για το οποίο η Apple είναι ενήμερη.

Με την κυκλοφορία ενός νέου iPhone φυσικά εμφανίζονται και προβλήματα τα οποία προκύπτουν στους χρήστες. Κάθε χρόνο, ένα ή δύο από αυτά τα θέματα τείνουν να συγκεντρώνουν σημαντική προσοχή. Με το iPhone 12, φαίνεται ότι ένα από αυτά τα θέματα έγκειται στην οθόνη.

Οι χρήστες λοιπόν, έχουν αρχίσει να αναφέρουν προβλήματα στην οθόνη του νέου iPhone 12, συμπεριλαμβανομένης μιας πρασινωπής απόχρωσης και τρεμοπαίγματος. Αυτά τα παράπονα εμφανίζονται αργά σε όλο το Διαδίκτυο, ακόμα και στη σελίδα Κοινοτήτων Υποστήριξης της Apple, χωρίς να υπάρχει επί του παρόντος επιδιόρθωση.

Η Apple γνωρίζει το θέμα και προτείνει την εξής λύση

Οι MacRumors προφανώς έφτασαν ακόμα και στα επίσημα έγγραφα της Apple που στάλθηκαν στους εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών της Apple. Στο έγγραφο, η εταιρεία συμβούλεψε τους τεχνικούς να μην εξυπηρετούν iPhone που αντιμετωπίζουν προβλήματα προβολής προς το παρόν.

Αντί αυτού, η Apple τόνισε ότι οι τεχνικοί θα πρέπει να ειδοποιούν τους χρήστες να διατηρούν ενημερωμένο το λογισμικό iPhone τους. Αυτό σημαίνει ότι η Apple πιστεύει πιθανότατα ότι τα προβλήματα οθόνης μπορούν να επιλυθούν μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού.

Πάντως, τα εν λόγω ζητήματα φαίνεται να επηρεάζουν και τα τέσσερα μοντέλα του iPhone 12, δηλαδή το iPhone 12, 12 mini, 12 Pro και 12 Pro Max. Οι χρήστες αναφέρουν ότι τα προβλήματα προκύπτουν όταν η φωτεινότητα της οθόνης τους έχει ρυθμιστεί σε οτιδήποτε κάτω από το 90%, ενώ προβλήματα αναφέρονται και από ορισμένους χρήστες που χρησιμοποιούν τα iOS 14.3 beta.

Τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες να έχουν πρόβλημα με την οθόνη στο νέο iPhone τους;

Εάν λοιπόν, διαθέτετε iPhone 12 και αντιμετωπίζετε αυτά τα προβλήματα, είναι χρήσιμο να παρέχετε μια λεπτομερή αναφορά του σφάλματος στην Apple. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει την εταιρεία στην ταχύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος. Εν τω μεταξύ, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το iOS στη συσκευή σας.

Θυμίζουμε πως τα νέα iPhone 12 που έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και διατεθεί στην αγορά από την Apple Inc, είναι τα χαμηλότερης τιμής της δέκατης τέταρτης γενιάς, μετά το iPhone 11 και παρουσιάστηκαν σε ένα ειδικό event της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments