Ελλάδα

Κωνσταντίνος Φλώρος: Εμβολιάσθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Έκανε την αρχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Κωνσταντίνος Φλώρος: Εμβολιάσθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Έκανε την αρχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις
Κωνσταντίνος Φλώρος: «Ο σκοπός δεν είναι άλλος, παρά η απελευθέρωση όλων μας, από τα αόρατα, αλλά πολύ πραγματικά κι επώδυνα δεσμά της πανδημίας», εξέφρασε χαρακτηριστικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος εμβολιάσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», ως συμβολικά πρώτος και κάνοντας την αρχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις, σε εφαρμογή του σχεδίου εμβολιασμού της κυβέρνησης κατά της πανδημίας με την επωνυμία «Ελευθερία» και στο πλαίσιο της θωράκισης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Ο αντικειμενικός σκοπός, της επιχειρήσεως Ελευθερία δεν είναι άλλος, παρά η απελευθέρωση όλων μας, από τα αόρατα, αλλά πολύ πραγματικά κι επώδυνα δεσμά της πανδημίας, η ανακατάληψη των ζωών μας και τελικώς, η επαναφορά στην κανονικότητα, κάτι βεβαίως που ισχύει απολύτως και στον υπερθετικό βαθμό και για το Στράτευμα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον εμβολιασμό που ξεκίνησε στην Ελλάδα σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Έτσι λοιπόν, οι Ένοπλες Δυνάμεις «θα βρεθούν, αν και είναι ήδη, στην πρώτη γραμμή της πανελλήνιας προσπάθειας, με όλα τα μέσα και το προσωπικό που θα απαιτηθεί. Ήδη στο προπαρασκευαστικό στάδιο, έχουν γίνει πολλά», προσέθεσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

«Έχουν καταρτισθεί και δοκιμασθεί τα επιχειρησιακά σχέδια, από κοινού με τις άλλες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και φορείς και από σήμερα μπαίνουμε στο εκτελεστικό κομμάτι. Θα είναι προσπάθεια επίμονη, δύσκολη, επίπονη, απαιτητική, αλλά είμαι σίγουρος, ότι θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία!», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Και να αναφέρουμε πως σύντομα θα ακολουθήσει η λοιπή στρατιωτική ηγεσία και των τριών κλάδων, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Σήμερα, οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν σε πέντε νοσοκομεία της Αττικής, «Ευαγγελισμός», «Σωτηρία», «Αττικόν», «Θριάσιο» και «Ασκληπιείο» Βούλας. Το αναλυτικό πρόγραμμα των πρώτων σημερινών εμβολιασμών, είχε ως εξής:

  • 13:00 Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
  • 13:30 Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
  • 14:00 Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
  • 14:30 Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Νοσοκομείο Αττικόν.
  • 14:45 Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας στο Νοσοκομείο Αττικόν.
  • 15:00 Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
  • 15:30 Γραμματέας Μέρα25 Γιάνης Βαρουφάκης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
  • 16:00 Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
  • 16:30 Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
  • 17:00 Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments