Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι ταραγμένος από τη βία στην Ουάσιγκτον – Η αμερικανική Δημοκρατία θα αντέξει

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι ταραγμένος από τη βία στην Ουάσιγκτον – Η αμερικανική Δημοκρατία θα αντέξει
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αμερικανική Δημοκρατία είναι ισχυρή και θα ξεπεράσει την κρίση αναφέρει σε μήνυμά του για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο, ο πρωθυπουργός.

Με μια ανάρτηση στα αγγλικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όπως και πολλοί ηγέτες από όλο τον κόσμο σχολίασε τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στην αμερικανική πρωτεύουσα και στο Καπιτώλιο.

«Είμαι εξαιρετικά προβληματισμένος από την βία και τα τρομακτικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ουάσινγκτον. Η αμερικανική δημοκρατία είναι ανθεκτική, με βαθιές ρίζες και θα ξεπεράσει αυτή την κρίση», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Γεννηματά: Η νίκη της δημοκρατίας στις ΗΠΑ είναι νίκη όλων όσοι πιστεύουν στις αξίες της σε όλο τον κόσμο

Τα πρωτοφανή γεγονότα που εξελίσσονται στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ σχολίασε με δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. «Δυνάμεις του λαϊκισμού και του διχασμού επιχειρούν να εκβιάσουν τη Δημοκρατία και να ανατρέψουν τη λαϊκή θέληση στην Ουάσιγκτον. Χρέος όλων μας είναι να τους καταδικάσουμε απερίφραστα. Η νίκη της δημοκρατίας στις ΗΠΑ είναι νίκη όλων όσοι πιστεύουν στις αξίες της σε όλο τον κόσμο», υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments