Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης εμβολιαστικό κέντρο: Να πείσουμε και τους καχύποπτους για τα εμβόλια – Είναι ασφαλή

Κυριάκος Μητσοτάκης εμβολιαστικό κέντρο: Να πείσουμε και τους καχύποπτους για τα εμβόλια – Είναι ασφαλή
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτοψία στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός.

Το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους κέντρου το οποίο θα στεγαστεί στο κτίριο «Προμηθέας», το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ο πρωθυπουργός δήλωσε πως «θα πρέπει να πείσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας οι οποίοι ενδεχομένως να είναι ακόμη καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Και όλος ο επαγγελματισμός ο οποίος εκπέμπεται και μέσα από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων νομίζω ότι κατατείνει ακριβώς σε αυτό το μήνυμα». Ευχήθηκε και στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης «καλή αρχή» και εξέφρασε της ευχαριστίες του σε όλα τα στελέχη που δραστηριοποιούνται σε αυτή τη διακλαδική επιχείρηση.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξενάγησε στους χώρους των εγκαταστάσεων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ τον συνόδευσαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

500.000 εμβολιασμοί μέχρι σήμερα – 1,7 εκατομμύρια στα τέλη Μαρτίου

Χθες, με ανάρτησή του στα social media, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε πως η Ελλάδα ξεπέρασε τους 500.000 εμβολιασμούς. Σε προηγούμενες δηλώσεις του τόνισε πως η περιπέτεια της πανδημίας κορωνοιού τελειώνει σε 2 μήνες, καθώς όπως ανακοίνωσε, ως το τέλος Μαρτίου θα έχουν γίνει στην Ελλάδα 1.700.000 εμβολιασμοί.

Δεδομένου ότι κατά τον Απρίλιο και τον Μάιο θα έχουν πραγματοποιηθεί ήδη περισσότεροι εμβολιασμοί, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «όταν θα φτάνουμε στο Πάσχα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά» και πρόσθεσε ότι καθώς θα μπαίνουμε στην Άνοιξη θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αφήνουμε αυτή την περιπέτεια πίσω μας.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την σημασία του να γίνει κατανοητό στην κοινωνία πως όσα ζούμε «δεν είναι η μέρα της μαρμότας» και τόνισε σε κάθε περίπτωση πως τα εμβόλια είναι αυτά που μας επιτρέπουν να πούμε ότι όταν θα φτάσουμε στο Πάσχα θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments