Τεχνολογία

UFO ΗΠΑ: «Εντοπίζονται περισσότερα από όσα νομίζετε»

UFO ΗΠΑ: «Εντοπίζονται περισσότερα από όσα νομίζετε»
UFO ΗΠΑ: Ο πρώην επικεφαλής Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών επί Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί στα σίγουρα.
UFO ΗΠΑ: Ο πρώην επικεφαλής Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών επί Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί στα σίγουρα.

Το θέμα UFO στις ΗΠΑ είναι ένα από πιο πολυσυζητημένα. Τώρα, ο πρώην επικεφαλής Υπηρεσίας Πληροφοριών στη χώρα έρχεται να μιλήσει για την περίοδο που ο ίδιος έχει άμεση εικόνα και η δήλωσή του σίγουρα να συζητηθεί. Να σημειώσουμε, άλλωστε, ότι η συζήτηση για το Διάστημα έχει αναζωπυρωθεί μετά το ταξίδι του Perseverance στον Άρη και το εκπληκτικό υλικό που στέλνει.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι πιλότοι και οι δορυφόροι του αμερικανικού στρατού φαίνεται πως έχουν καταγράψει «πολλά περισσότερα» UFO από όσα έχει υπόψη του ή φαντάζεται το ευρύ κοινό. Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο Τζον Ράτκλιφ, πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Fox γύρω με μια πολυαναμενόμενη αναφορά του στρατού για τα «αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα» που θα κυκλοφορήσει, ο Ράτκλιφ είπε ότι η αναφορά θα μιλά για τις περιπτώσεις απροσδιόριστων ιπτάμενων αντικειμένων που εντοπίστηκαν σε «ολόκληρο τον κόσμο».

UFO ΗΠΑ: «Εντοπίζονται περισσότερα από όσα νομίζετε»

UFO ΗΠΑ: «Εντοπίζονται περισσότερα από όσα νομίζετε»

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής το πόσο πολλές είναι πραγματικά αυτού του είδους οι θεάσεις», τόνισε ο Ράτκλιφ.

«Κάποιες από αυτές θα πάψουν να θεωρούνται απόρρητες. Όταν μιλάμε για «θεάσεις», εννοούμε αντικείμενα που έχουν καταγραφεί από το ναυτικό ή από πιλότους της αεροπορίας μας, ή από δορυφόρους, για αντικείμενα που επιδεικνύουν παράξενη συμπεριφορά, που εκτελούν κινήσεις δύσκολες στο να τις μιμηθούμε, για τις οποίες δεν έχουμε καν την τεχνολογία», προσέθεσε.

«Κάποια από αυτά ταξίδευαν με ταχύτητα που υπερβαίνει το φράγμα του ήχου, χωρίς να προκαλούν ωστόσο τον λεγόμενο υπερηχητικό κρότο». «Πάντα ψάχνουμε για μια λογική εξήγηση. Συνήθως, το μυαλό μας πάει στην πιθανότητα οι αντίπαλοί μας να κατέχουν εξελιγμένες τεχνολογίες άγνωστες σε εμάς. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν βρίσκουμε κάποια ικανοποιητική εξήγηση», εξομολογήθηκε ο Ράτκλιφ.

UFO ΗΠΑ: Ο Ράτκλιφ κάνει λόγο για αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο

«Οπότε, με λίγα λόγια θα σας πω ότι υπάρχουν πράγματα που παρατηρούμε και παραμένουν ανεξήγητα, και μάλιστα είναι πολλά. Οι σχετικές πληροφορίες έχουν συλλεχθεί προσεκτικά και πρόκειται σύντομα να καταστούν διαθέσιμες στον αμερικανικό λαό».

Η αναφορά που θα περιλαμβάνει τις ανωτέρω πληροφορίες πρόκειται να δημοσιοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο. Τα φαινόμενα που καταγράφει δεν αφορούν όμως μόνο τον ουρανό πάνω από τις ΗΠΑ.

Όπως λέει και ο Ράτκλιφ, έχουν θεαθεί «σε ολόκληρο τον κόσμο». «Παντού έχουμε αισθητήρες που αντιλαμβάνονται και καταγράφουν αυτού του είδους τα φαινόμενα. Είναι ανεξήγητα, και πολλά περισσότερα απ’ όσα είχαμε μέχρι στιγμής κοινοποιήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments