Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [25/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [25/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 25 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Μπορεί το ζήτημα της άρσης του lockdown να παραμένει, με τα κρούσματα να είναι σταθερά υψηλά, αλλά πολλών η σκέψη «τρέχει» στις προβλέψεις της ημέρας οι οποίες είναι οι παρακάτω:

Κριός

Είστε πολύ δημοφιλείς σήμερα, με λίγη βοήθεια από τα άστρα. Αλλά ίσως ο/η σύντροφός σας θέλει να συζητήσετε, αλλά εσείς να προτιμάτε να κάνετε κάτι πιο χρήσιμο. Ίσως η απάντηση να είναι ότι θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας δείχνοντας πόσο σας ενδιαφέρει να επιλύσετε το εν λόγω ζήτημα, αντί να μιλάτε για αυτό. Αυτό θα μπορούσε να σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ταύρος 

Η σημερινή είναι μια ιδανική μέρα για να γνωρίσετε κάθε είδους ατόμων. Εάν αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, είναι πολύ πιθανόν να τον/την βρείτε. Αλλά φροντίστε να βγείτε και να κάνετε νέους φίλους. Η λέξη κλειδί είναι η συζήτηση. Σήμερα θα είστε πιο πνευματώδεις και γοητευτικοί από το συνηθισμένο.

Δίδυμοι

Η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για όλα τα είδη σχέσεων. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό, σας βάζει σε ένα πιο αισιόδοξο πλαίσιο σκέψης και διασφαλίζει ότι περιβάλλεστε από καλή παρέα. Δεν θέλετε όμως να κάθεστε και να πίνετε καφέδες όλη μέρα. Βγείτε έξω με τον/την αγαπημένο/η σας και κάντε κάτι ξεχωριστό μαζί.

Καρκίνος

Είτε βρίσκεστε στη δουλειά είτε στο σπίτι σας σήμερα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τις βάσεις για την εξέλιξη μιας σχέσης. Προσκαλέστε σε ένα γεύμα στο σπίτι σας το άτομο που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Υπάρχει μια υπέροχη αισιόδοξη ενέργεια στην ατμόσφαιρα- οπότε μην ντρέπεστε.

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του την αίσθηση ότι έχετε πολλά να γιορτάσετε. Αν θέλετε να μοιραστείτε αυτό το υπέροχο συναίσθημα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, πηγαίνετε σε κάποιο ξεχωριστό μέρος. Αν ψάχνετε για τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο, ίσως τον/την βρείτε σε μέρη όπου υπάρχει έντονη καλλιτεχνική ατμόσφαιρα. Τι θα λέγατε για μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας μουσείο;

Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε υπέροχα μέσα σας και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην εξωτερική σας  εμφάνιση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό βγάζει προς τα έξω τον πιο όμορφο εαυτό σας. Αν ψάχνετε για σχέση, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας. Προσπαθήστε μόνο να τιθασεύσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην τρομάξετε το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε.

Ζυγός 

Έχετε έντονα συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά δεν μπορείτε να τα εκφράσετε. Δεν θέλετε να δείξετε τις αδυναμίες σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε τι νόημα έχει αυτό που κάνετε. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ειλικρινή σχέση, θα πρέπει να εμπιστευθείτε το άτομο που έχετε απέναντί σας.

Σκορπιός

Οι φίλοι σας αναρωτιούνται πού βρίσκεστε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αναρωτιέστε επίσης. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου, που έχει κάνει την καρδιά σας να λιώνει και κάθε φορά που το βλέπετε σας κόβονται τα πόδια. Οι φίλοι σας εύχονται να βγείτε από αυτό, γιατί δεν είστε ο εαυτός σας.

Τοξότης 

Μπορεί να φαίνεστε κάπως απόμακροι προς τον/την σύντροφό  σας σήμερα. Είστε πολύ κοντά στο να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη στην σχέση σας, αλλά φαίνεται να έχετε τοποθετήσει τον εαυτό σας πίσω από έναν γυάλινο τοίχο. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας δει, αλλά δεν μπορεί να σας αγγίξει. Μην περιμένετε άλλο για να δείξετε πώς πραγματικά αισθάνεστε.

Αιγόκερως

Κάνετε όνειρα για τις διακοπές σας σε κάποιο μακρινό μέρος. Ωστόσο, συνήθως είστε τόσο απασχολημένοι με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, που δεν βλέπετε ότι μπορείτε να περάσετε όμορφα και ρομαντικά με τον/την σύντροφό σας ακόμη και στο σπίτι σας. Οργανώστε μια χαλαρωτική βραδιά για το άλλο σας μισό.

Υδροχόος

Σήμερα έχετε την επιλογή να διασκεδάσετε ή να εργαστείτε. Γιατί όχι και τα δύο; Μπορεί να βρίσκεστε στη μέση μιας πολύ σημαντικές επαγγελματικής συνάντησης και να μην βαριέστε ούτε ένα λεπτό, καθώς απέναντί σας να  βρίσκεται ένα ξεχωριστό άτομο. Μπορεί να εργάζεστε τώρα, αλλά θα παίξετε αργότερα.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Τουλάχιστον έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια αίσθηση πάθους και συντροφικότητας, κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο, καθώς αυτά τα δύο δεν έρχονται πάντα μαζί. Μην αφήσετε αυτήν την ευκαιρία να περάσει – είναι πολύ καλή για να την χάσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments