Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Η αντίδραση του Πιρς Μόργκαν στη συνέντευξή της

Μέγκαν Μαρκλ: Η αντίδραση του Πιρς Μόργκαν στη συνέντευξή της
Μέγκαν Μαρκλ: Ο βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν της ζητά να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων δεν της επέτρεψαν να αναζητήσει βοήθεια όταν αντιμετώπιζε αυτοκτονικές σκέψεις.

Ο Πιρς Μόργκαν αρνείται να πάρει πίσω τους ισχυρισμούς του για την Μέγκαν Μαρκλ, ενώ την ίδια στιγμή επιμένει πως η Δούκισσα θα πρέπει να κατονομάσει όσους κατηγόρησε στην συνέντευξη που έδωσε στην Όπρα Γουίνφρει.

Ο Μόργκαν ζητά την αποκάλυψη των ονομάτων – Την κατηγορεί για επικοινωνιακά παιχνίδια

Συγκεκριμένα, ο βρετανός δημοσιογράφος είπε ότι η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να αποκαλύψει ποιος αρνήθηκε να τη βοηθήσει την περίοδο που βασανιζόταν από αυτοκτονικές σκέψεις. Σημειώνεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχε αποκαλύψει ονόματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής που έδωσε από κοινού με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρει.

Εμφανιζόμενος στο Fox Nation, ο Πιρς Μόργκαν ξέσπασε. «Κατηγορείς δύο άτομα του Παλατιού ότι ήταν σκληροί απέναντί σου, μόνο και μόνο για να προωθήσεις το brand της Βασιλικής Οικογένειας. Αν αυτό είναι αλήθεια, ας έχουμε τα ονόματα αυτών των ανθρώπων».

«Ας πάμε σε αυτούς και να τους ρωτήσουμε. “Είναι αλήθεια; Μήπως είπατε σε μια αυτοκτονική γυναίκα, η οποία σας είπε ότι ήταν στα πρόθυρα αυτοκτονίας, ότι δεν της επιτρέπεται να ζητήσει βοήθεια;”», πρόσθεσε ο Μόργκαν.

Η κόντρα του Πιρς Μόργκαν με την Μέγκαν Μαρκλ καλά κρατεί

Στο παρελθόν ο Πιρς Μόργκαν έχει εκφραστεί πολλές φορές εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι.

«Δεν πιστεύω σχεδόν τίποτα που βγαίνει από το στόμα της και νομίζω ότι η ζημιά που έκανε για τη βρετανική μοναρχία και τη βασίλισσα σε μια εποχή που ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται στο νοσοκομείο είναι τεράστια και ειλικρινά περιφρόνητος», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Σε πρόσφατο άρθρο του υποστήριξε ότι και οι άλλες γυναίκες που παντρεύτηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δεχτεί κριτική από τα Μέσα. «Η Μέγκαν δεν είχε χειρότερη μεταχείριση από τα μέσα ενημέρωσης από ό,τι οι υπόλοιπες νύφες της βασιλικής οικογένειας» έγραψε χαρακτηριστικά. «Αλλά είναι η πρώτη που ισχυρίζεται ότι τα αρνητικά άρθρα στον Τύπο έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο και είναι πολύ επικίνδυνο να το λες όταν δεν έχεις αποδείξεις να το υποστηρίξεις», σημείωσε για τη Μέγκαν Μαρκλ ο Μόργκαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments