Οικονομία

ΛΟΥΣΙ: Το εργαστήριο όπου η ποιότητα συναντά την παράδοση

ΛΟΥΣΙ: Το εργαστήριο όπου η ποιότητα συναντά την παράδοση
ΛΟΥΣΙ: Από το 1935 είναι δίπλα στον καταναλωτή με τα πιο αγνά και παραδοσιακά υλικά, τα οποία συλλέγονται από όλη την Ελλάδα.
ΛΟΥΣΙ: Από το 1935 είναι δίπλα στον καταναλωτή με τα πιο αγνά και παραδοσιακά υλικά, τα οποία συλλέγονται από όλη την Ελλάδα.

Η «ΛΟΥΣΙ» είναι ένα από τα παλαιότερα γαλακτοπωλεία της Αθήνας και συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας. Tο όνομά της προέρχεται από τον Λουκά Σιότροπο, τον ιστορικό Βλάχο γαλακτοπώλη από τα βουνά της Φωκίδας που από το 1935 «όργωνε» την Αθήνα διανέμοντας το ξακουστό γάλα του. Τα προϊόντα είναι ανάλογα της ιστορίας και της παράδοσης του εργαστήριου.

«Το μεράκι της δουλειάς, το φρέσκο γάλα, η ποιότητα και η γεύση είναι μερικά από αυτά που θα σας κάνουν να προτιμήσετε τα προϊόντα μας και όχι τα τυποποιημένα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το αγνό και φρέσκο προϊόν που σας προσφέρει καθημερινά η ΛΟΥΣΙ».

Γαλακτοκομία και ζαχαροπλαστική με παράδοση από γενιά σε γενιά

Από το 1935 η «ΛΟΥΣΙ» είναι «δίπλα σας με τα πιο αγνά και παραδοσιακά υλικά, τα οποία συλλέγονται από όλη την Ελλάδα και μας βοηθούν να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα γαλακτοκομικά και ζαχαροπλαστικά προϊόντα. Tροφοδοτούμε πάνω από 500 σημεία σε όλη την Αττική και επαρχία στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική οικονομία, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες».

Το εργαστήριό που λειτουργεί από το 1935, ο ιδρυτής ήταν γαλατάς με καταγωγή από χωριό της ορεινής Φωκίδας το χωριό Πανουργιά. Η εταιρία μετά από τρεις γενιές παραγωγής παραδοσιακού γιαουρτιού «ΛΟΥΣΙ», πιστεύει ότι ο «ενημερωμένος και καλοφαγάς καταναλωτής εκτιμά εκ νέου το παραδοσιακό γιαούρτι που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής, όπως η φέτα, που κι εκείνη έχει ιδιαίτερη γεύση, χωρίς όμως να μας ξενίζει».

«Παράγουμε γαλακτοκομικά προϊόντα, είδη ζαχαροπλαστικής και παγωτού. Κύριο μέλημά μας είναι η άριστη ποιότητα προϊόντων που παρασκευάζονται καθημερινά από 500 κιλά γάλα, όπως κρέμες, παραδοσιακό γιαούρτι, ρυζόγαλο και παγωτό, όλα χωρίς συντηρητικά. Προμηθευόμαστε το γάλα μας από τα βοσκοτόπια της Αττικής, το πρόβειο γάλα, συγκεκριμένα, φτάνει τους 5.500 τόνους ετησίως», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα.

Τα προϊόντα, φτιαγμένα «με αγάπη και με τις καλύτερες πρώτες ύλες», είναι τα εξής:

  • γιαούρτι Πρόβειο,
  • κέικ σε φόρμα,
  • κρέμα από φρέσκο γάλα,
  • χύμα παγωτό
  • ρυζόγαλο από φρέσκο γάλα
  • γιαούρτι Κατσικίσιο
  • τσουρέκι πολίτικο ατομικό
  • ζελέ φράουλα
  • γιαούρτι Στραγγιστό
  • τσουρέκι πολίτικο
  • μουσταλευριά
  • γιαούρτι Αγελάδος
  • σιροπιαστά γλυκά
  • κρέμα σοκολάτα από φρέσκο γάλα
  • βουτήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments