Οικονομία

Violife Foods: Για μια νόστιμη χορτοφαγική διατροφή

Violife Foods: Για μια νόστιμη χορτοφαγική διατροφή
Violife Foods: Υπάρχουν προϊόντα που είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε ουσία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα vegan προϊόντα Violife, όπως προδιαθέτει και το όνομά τους, «Vio» δηλαδή «Βίος» και «Life» όπως «Ζωή», βοηθούν να «γευτούμε τη ζωή στο τετράγωνο», όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της η Violife Foods. Πρόκειται για μια ομάδα από την όμορφη Θεσσαλονίκη, αφοσιωμένη εδώ και χρόνια στη vegan κοινότητα.

Η αυστηρή χορτοφαγία γεννήθηκε από την επιθυμία των ανθρώπων να ζουν σε αρμονία με τα ζώα και το περιβάλλον με την επιθυμία να φροντίζουν παράλληλα και τον εαυτό τους. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι λόγοι που ο κόσμος επιλέγει προϊόντα πέραν των γαλακτοκομικών όπως στην περίπτωση που υπάρχει κάποια αλλεργία ή δυσανεξία. Για αυτόν τον λόγο, υπάρχουν προϊόντα που είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε ουσία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

«Παράγουμε προϊόντα με εκπληκτικές γεύσεις, 100% vegan, χωρίς γαλακτοκομικά, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας στη Δράμα από την δεκαετία του 1990 και είμαστε πραγματικά περήφανοι που τα προϊόντα μας κατάφεραν να κερδίσουν τις καρδιές των vegans, των vegetarians και των flexitarians σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο», αναφέρεται.

Για μια νόστιμη χορτοφαγική διατροφή

Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς vegan για να απολαύσει τα προϊόντα Violife γιατί, όπως είναι το μήνυμά τους, «όποιοι και αν είναι οι λόγοι του καθενός, τα Violife είναι εδώ για να βοηθήσουν να απολαύσεις μια νόστιμη χορτοφαγική διατροφή». Αυτό που υπόσχονται είναι vegan προϊόντα και δεν περιέχουν γαλακτοκομικά συστατικά, λακτόζη, γλουτένη, ξηρούς καρπούς, σόγια, συντηρητικά, ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς) και όλα τα κοινά αλλεργιογόνα. Έχουν βάση το έλαιο καρύδας και περιέχουν βιταμίνη Β12.

Τυρί σε φέτες για τοστ ή τριμμένο σε vegan μουσακά ή πίτσα ή creamy για να απλώνεται σε ψωμί και κράκερ ή ακόμα και σε γλυκό. «Τα προϊόντα Violife είναι η vegan εναλλακτική, που συμπεριφέρεται όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα και έχει απίστευτη γεύση», με σκοπό κανείς να μην στερείται τίποτα και να συνεχίζει να απολαμβάνει όλα τα αγαπημένα του φαγητά, όπως τοστ, σάντουιτς, πίτσα, μακαρόνια και burgers, ανακαλύπτοντας διάφορους διατροφικούς συνδυασμούς κι άλλες νόστιμες vegan συνταγές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments