Οικονομία

Ok! market: Η πρώτη αλυσίδα mini super markets στην Ελλάδα

Ok! market: Η πρώτη αλυσίδα mini super markets στην Ελλάδα
Ok! market: Τα καταστήματα ΟK! αποτελούν μια μορφή mini super market με ποικιλία προϊόντων.

Η εταιρεία ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε επίσημα τη δραστηριοποίηση της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004. Συνολικά η εταιρία μαζί με τους συνεργάτες της απασχολεί πάνω από 480 άτομα και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της, με τη μέθοδο του franchising.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Ελληνικό σε ιδιόκτητα γραφεία. H εξυπηρέτηση του Δικτύου της πραγματοποιείται από ένα υπερσύγχρονο κτήριο, στο Μαρκόπουλο Αττικής. Το κέντρο διανομής λειτουργεί σε μια έκταση 14,5 στρεμμάτων, στην οποία εδρεύει ένας στεγασμένος χώρος 5.000 τετραγωνικών μέτρων χωρισμένος σε τομείς για ξηρό φορτίο και είδη μαναβικής, ένας ψυκτικός θάλαμος 400 τετραγωνικών μέτρων, με δυναμική να φιλοξενηθούν περισσότερες από 5.000 παλέτες προϊόντων.

Οι εργαζόμενοι εξυπηρετούν άμεσα και στο έπακρο όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, διακινώντας τους 4.300 προϊοντικούς κωδικούς που υπάρχουν προς διάθεση, από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές, με τις καθημερινές παραγγελίες να αγγίζουν τις 11.000. Εκτός από το κέντρο διανομής τα OK! Anytime Markets διατηρούν και αποθηκευτικό κέντρο που βρίσκεται στην περιοχή του Μαρκοπούλου και εξυπηρετεί τις ανάγκες εφοδιασμού του ομίλου.

Τα καταστήματα ΟK! αποτελούν μια μορφή mini super market με ποικιλία προϊόντων όπως γαλακτοκομικά, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου – κατάψυξης, οπωρολαχανικά, και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καπνικά προϊόντα , όλα στη λογική του συσκευασμένου αγαθού κατανάλωσης. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους, τα καταστήματα ΟK! αποτελούν τον μόνο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας.

Η πανελλαδική ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται

Βασικός άξονας είναι «οι άνθρωποι μας, οι συνεργάτες  μας και οι πελάτες μας. Η συνεχής επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρίας, είναι κάτι στο οποίο η εταιρία δεν σταματά να επενδύει. Στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας βρίσκονται πάντα οι πελάτες μας και η ανάπτυξη ευνοϊκών και αμοιβαίως επωφελών σχέσεων τόσο μαζί τους, όσο και με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας».

Εκτός από την εξασφάλιση της κερδοφόρας ανάπτυξης του οργανισμού, «στόχος μας είναι να διασφαλίζεται και η συνεχής κερδοφορία των συνεργατών μας. Παράλληλα μέγιστη προτεραιότητα αποτελεί για εμάς η προσφορά ενός ασφαλούς και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας». Σημειώνεται πως η πανελλαδική ανάπτυξη του δικτύου OK! Anytime Markets συνεχίζεται, με πρόσφατο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments