Τεχνολογία

E3: Ανακοινώθηκε παιχνίδι βασισμένο στο Avatar

E3: Ανακοινώθηκε παιχνίδι βασισμένο στο Avatar
E3: Η ταινία Avatar θα αποκτήσει τη δική της μεταφορά σε βιντεοπαιχνίδι όπως ανακοινώθηκε στη φετινή Ε3.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Ubisoft στην E3, ανακοινώθηκε το Avatar: Frontiers of Pandora από την εταιρεία ανάπτυξης Massive Entertainment. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου με στοιχεία δράσης και περιπέτειας, στο οποίο γίνεται χρήση της νέας μηχανής γραφικών της Ubisoft, Snowdrop.

Υπενθυμίζεται πως η δεύτερη ταινία του Avatar αναμενόταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου 2021, όμως μεταφέρθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου 2022. Παράλληλα, το Avengers: Endgame πρόσφατα το εκθρόνισε από τη θέση της εμπορικότερης ταινίας όλων των εποχών.

E3: Πως θα είναι το Avatar: Frontiers of Pandora

Παίζετε ως Na’vi σε αυτή τη νέα ιστορία στον κόσμο του Avatar και αναλάβετε να εξερευνήσετε τα δυτικά σύνορα του πλανήτη της Πανδώρας. Πρόκειται να συναντήσετε μοναδικά πλάσματα, νέους χαρακτήρες και όμορφα μέρη που δεν έχετε ξαναδεί, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατέψετε από της δυνάμεις της RDA. Το Avatar: Frontiers of Pandora αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC και Google Stadia.

Το παιχνίδι Avatar ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2017, υποσχόμενο να χρησιμοποιήσει τη μηχανή Snowdrop που κατασκευάστηκε για το The Division για να «επεκτείνει και να εμβαθύνει στο σύμπαν του Avatar με συναρπαστικούς και καινοτόμους τρόπους μαζί με τις ταινίες». Η ομάδα της Massive έχει συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής του σκηνοθέτη, James Cameron, για να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που υπόσχεται να είναι πολύ διαφορετικό από το The Division, εστιάζοντας στον «κόσμο, την ανακάλυψη και τη φύση».

E3: Λίγα λόγια για το Avatar

Το Avatar είναι αμερικανική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2009, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Τζέιμς Κάμερον. Μέχρι το 2019, ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών με διαφορά. Πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόε Σαλντάνα, Σιγκούρνι Γουίβερ, Στίβεν Λανγκ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ και Τζιοβάνι Ριμπίζι. Η ταινία διαδραματίζεται στα μέσα του 22ου αιώνα, στον πλανήτη Πανδώρα όπου κατοικεί η φιλήσυχη φυλή των Νάβι και στον οποίο υπάρχει ένα πολύτιμο ορυκτό, το ουνομπταίνιο, απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπινου γένους. E3

Μια αμερικανική εταιρία έχει αναλάβει να εξορύξει αυτό το ορυκτό, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα τον πεζοναύτη Τζέικ Σάλι, υπό τις οδηγίες της Δόκτωρ Γκρέις Ογκουστίν. Μεταφέρεται ως avatar και σιγά σιγά μετεξελίσσεται σε αληθινό μέλος της φυλής. Ο Τζέικ ερωτεύεται την κόρη του αρχηγού της φυλής, τη Νεϊτίρι και αρνείται να συνεργαστεί πλέον με την ομάδα του. Ενώ η Δρ. Ογκουστίν προσπαθεί να μεταπείσει τον Τζέικ, μπαίνει στη μέση ο αμερικανικός στρατός με επικεφαλής τον Στρατηγό Μάιλς Κουάριτς, ο οποίος από την αρχή δεν ενέκρινε το πείραμα της Δρ. Ογκουστίν. Εξοπλισμένος με ισχυρά στρατιωτικά μέσα, κηρύσσει πόλεμο εναντίον του Τζέικ και της φυλής των Να’βι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments