Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [25/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [25/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 25 Ιουλίου.

Κριός

Η επεξεργασία δύσκολων ή επίπονων αναμνήσεων μπορεί να είναι δύσκολη. Όμως το να μιλάς για οποιοδήποτε ζήτημα με ένα αγαπημένο άτομο που σημάδεψε την καρδιά σου στο παρελθόν, είναι σίγουρα χρήσιμο. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι αξίζεις έναν έρωτα… που δεν υποβαθμίζεται από συναισθηματικές αποσκευές. Μπορείς πραγματικά να τις απελευθερώσεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις.

Ταύρος

Κάποια θέματα στη σχέση σου, αφορούν αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι τώρα, παρά στο παρελθόν. Γι’ αυτό αξιολόγησε προσεκτικά όλες τις επιλογές πριν κάνεις δραστικές αλλαγές. Αυτό που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να είναι ισορροπημένο με κάθε δυνατό τρόπο, επομένως θυμήσου ότι μπορεί να μην είναι μόνο τα συναισθήματά σου που έχουν σημασία τώρα!

Δίδυμος

Η παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα των Δίδυμων έχει επιπλέον γοητεία τώρα! Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις περισσότερες παθιασμένες δυνατότητες που προσφέρονται, ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση. Ξέρεις τι θέλεις και τι αξίζεις να ζήσεις. Γι’ αυτό να είσαι επιλεκτική με τις ευκαιρίες που προσφέρονται αλλά όχι τόσο ιδιότροπη , ώστε να χάσεις την πιο σημαντική.

Καρκίνος

Αν η ρομαντική απόλαυση είναι σε καταστολή, τότε η νοοτροπία σου ίσως παίξει κάποιο ρόλο σ’ αυτή την κατάσταση. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση προσπάθησε να διαλύσεις μια συνηθισμένη ρουτίνα. Άφησε τη φαντασία του Καρκίνου να περιπλανηθεί και να δημιουργήσεις με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει μια αυθόρμητη, κοινή εμπειρία. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα με προσοχή στον άνεμο. Η ποικιλία θα μπορούσε πραγματικά να είναι το μπαχαρικό που χρειάζεται τώρα η ερωτική σου ζωή.

Λέων

Το να αφήνεις την καρδιά σου να είναι πιο ευάλωτη, είναι ένα σημάδι εμπιστοσύνης που θα ενισχύσει τη σχέση σου. Όμως μην κλειστείς στον εαυτό σου τώρα, γιατί έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να συνδεθείς βαθιά μαζί του τώρα, είτε είναι νέος στον κόσμο σου είτε όχι. Επομένως, εκμεταλλεύσου στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία… έγκαιρα και συναισθηματικά!

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεχίζει να λειτουργεί με ρομαντική διάθεση και να προσφέρει μαγεία για λογαριασμό σου! Φρόντισε λοιπόν να είσαι ανοιχτόμυαλη και δεκτική στις υπέροχες ρομαντικές εξελίξεις που σε περιμένουν! Έχει σημασία να κάνεις μια προσπάθεια να έρθεις πιο κοντά στον εραστή σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Πάρε τον έλεγχο της ευτυχίας στα χέρια σου και δες τι σου επιφυλάσσει μια πρώτη κίνηση από μεριάς σου.

Ζυγός

Φαίνεται πως αποκτάς μια καλύτερη ιδέα για δύο πράγματα. Το πρώτο αφορά αυτό που θέλει και χρειάζεται η καρδιά σου τώρα, σε σύγκριση με το παρελθόν. Το δεύτερο αφορά τον τρόπο δημιουργίας μιας καλύτερης, πιο σταθερής ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ο εραστής σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, αξίζει την αμέριστη προσοχή σου. Γι’ αυτό, ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η αγάπη μπορεί να σχηματιστεί ή να εμβαθύνει αν αντιμετωπίζεται σαν προτεραιότητα! Όχι μόνο τώρα… αλλά πάντα!

Σκορπιός

Θέματα εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας μπορεί να σε οδήγησαν στο να παραμελήσεις τη σχέση σου ή την ερωτική σου ζωή. Όμως όχι πια. Αν είσαι ελεύθερη, μια συναρπαστική συνάντηση θα σου ανεβάσει τη διάθεση και θα ενισχύσει το κέφι σου. Αν είσαι σε σχέση, η αμφίδρομη έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας, μπορεί να είναι και πάλι διασκεδαστική! Θα δεις πως τελικά θα μπορέσεις να φέρεις και πάλι τη χαρά στο δεσμό σου.

Τοξότης

Αν ένιωθες απομακρυσμένη από τον εραστή σου λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων που αποστραγγίζουν τον αυθορμητισμό από το δεσμό σου, μια αίσθηση εγγύτητας θα αναβιώσει και θα επιστρέψει τώρα. Δεν απαιτούνται μεγάλες χειρονομίες, επειδή και η παραμικρή κίνηση που δείχνει πως σκέφτεσαι τον άλλον, μετράει περισσότερο. Γι’ αυτό άφησε τις λεπτές, γλυκές χειρονομίες να γίνουν ο καταλύτης που θα ενισχύσει ή θα αναβιώσει το παθιασμένο κέφι – τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου!

Αιγόκερως

Αν κρατάς καιρό κάποια πράγματα κρυμμένα στο στήθος σου, η διαύγεια θα σε βοηθήσει να τα εκφράσεις τώρα με αυτοπεποίθηση. Οποιαδήποτε διαταραγμένη ενέργεια ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου μπορεί να μετατραπεί, για να σε βοηθήσει να κάνεις τις αποκαλύψεις σου. Μια παραγωγική συζήτηση σε περιμένει αν δώσεις έμφαση στην εύρεση λύσεων παρά στην επισήμανση οποιουδήποτε θέματος δημιουργεί πρόβλημα.

Υδροχόος

Νιώθεις έτοιμη να κάνεις κάποια βήματα για να ζήσεις την αγάπη που λαχταράς και αξίζεις ; Η αισιόδοξη προοπτική και η χαλαρή στάση είναι αυτά που χρειάζεσαι για να πετύχεις το στόχο σου. Προσπάθησε να γευτείς την εμπειρία του έρωτα, περισσότερο για το ταξίδι… παρά για τον προορισμό. Μην αντιμετωπίσεις με μεγάλη σοβαρότητα την επίτευξη του στόχου σου και ξεχάσεις τελικά να απολαύσεις τη διαδρομή!

Ιχθύς

Αν είσαι ελεύθερη, η Αφροδίτη που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις μπορεί να σε κάνει να μαγνητίζεις τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Θα προσελκύσεις μια νέα ερωτική προοπτική χάρη στην ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Αν είσαι σε σχέση, η αρμονία μπορεί να επιστρέψει για να εξομαλύνει τυχόν αναταράξεις στο δεσμό σου. Προσφέρεται μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη δέσμευση τώρα, αν αυτό επιθυμείς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments