Πολιτική

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής για να δρομολογηθούν μέτρα στήριξης των πληγέντων από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής για να δρομολογηθούν μέτρα στήριξης των πληγέντων από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 με την παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου.

Ποιοι θα δώσουν το “παρών” στη σύσκεψη

Το κυβερνητικό κλιμάκιο θα αποτελείται από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Θόδωρο Λιβάνιο, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, τον γγ Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον γγ Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Θα συμμετέχουν, επίσης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, καθώς και οι δήμαρχοι Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος καιΔιονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης.

Μέτρα για τους πυρόπληκτους προανήγγειλε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών με ανακοίνωσή της προανήγγειλε μέτρα για τους πυρόπληκτους τα οποία θα ανακοινώνει χωριστά κάθε τράπεζα.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, όπως έπραξαν και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν και σε ευθυγράμμιση με την Πολιτεία, θα σταθούν με κάθε πρόσφορο μέσο στο πλευρό των πληγέντων με μέτρα που θα ανακοινώσει κάθε τράπεζα χωριστά».

ΕΕΑ: Προανήγγειλε οικονομική ενίσχυση ύψους 100.000 ευρώ σε πληγείσες επιχειρήσεις στη Βαρυμπόμπη

Tην στήριξη των πληγέντων στην Βαρυμπόμπη με ενίσχυση ύψους 100.000 ευρώ αποφάσισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Η ενίσχυση αφορά πληγείσες επιχειρήσεις στην Βαρυμπόμπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments