Lifestyle

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Άναψε «φωτιές» με το μαγιό της

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Άναψε «φωτιές» με το μαγιό της
Μαριάνθη Κάσδαγλη : Άναψε «φωτιές» στη Μύκονο με το μαγιό της, παρέα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η 29χρονη ναυτικός μετά το Survivor, ζει στιγμές διασημότητας και επισκέφθηκε το κοσμικό νησί της Μυκόνου, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη πιο ανανεωμένη από ποτέ  στην πρόσφατη εμφάνιση που έκανε στη Μύκονο. Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από τη μέρα που αποχώρησε από το Survivor 4, ωστόσο η εκρηκτική εμποροπλοίαρχος ήταν πιο «καυτή» από ποτέ.

Η Μαριάνθη βρέθηκε στο νησί των Ανέμων μαζί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και οι δυο τους κατάφεραν να ανεβάσουν ακόμα πιο πού τη θερμοκρασία.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νησί και τις απαθανάτισε στο μπάνιο που έκαναν στην πισίνα.

marianthi

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Λίγα λόγια για την ζωή της

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του Survivor.

Η 29χρονη, γοητευτική, ναυτικός μπήκε και αγωνίστηκε με την κόκκινη ομάδα. Μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνι, επέστρεψε στην καθημερινότητά της, που είναι διαφορετική από το παρελθόν μιας και πλέον είναι celebrity. Τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στη Μύκονο και απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού

Η Μαριάνθη όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mykonos Live TV πόζαρε στον φακό της φίλης της Μαριάννας Μπαφίτη με φόντο την πισίνα του ξενοδοχείου που διέμεναν. Φορώντας λευκό μπικίνι μαγνήτισε τα βλέμματα και ανέβασε τη θερμοκρασία. Τα καυτά στρινγκ και μπραζίλ αναδείκνυαν τα υπέροχα οπίσθιά τους

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Το παρελθόν

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε συνέντευξη της Μαριάνθης το 2015 σε ιστοσελίδα μοντέλων. Εκεί είχε δηλώσει πως της αρέσει το μόντελινγκ και πως παράλληλα με το επάγγελμά της είχε ασχοληθεί με αυτό. Επίσης η Μαριάνθη, είχε αναφέρει πως γυμνάζεται από τα 7 της χρόνια, καθώς τότε ασχολήθηκε με την κολύμβηση έχοντας μάλιστα πανελλήνιες διακρίσεις, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δουλειά στο καράβι και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει εκεί.

Μία βόλτα στο προφίλ της στο Instagram αρκεί στον καθένα για να διαπιστώσει τους λόγους, που η σούπερ σέξι νέα παίκτρια της ομάδας του Γιώργου Κοψιδά έκανε χαμό στην πρεμιέρα της στο ριάλιτι. Πέρα από την εμφάνιση, όμως διαθέτει και εξαιρετικές δυνατότητες στο στίβο μάχης, κάτι, που φάνηκε και από τα πρώτα αγωνίσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments