Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [13/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [13/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η επικοινωνία σας θα πάει μια χαρά, με το ταίρι σας θα ανοίξετε συζητήσεις που θα κλείσουν θετικά και αισιόδοξα. Σήμερα θα τολμήσετε να κάνετε βήμα επανασύνδεσης και δε θα λάβετε απόρριψη. Απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προκαλέσει έκπληξη και ενθουσιασμό, δεχτικοί θα είστε στην πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν. Σε προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική ανατροπή που θα ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν πρόταση για νέο ερωτικό ξεκίνημα που εκ των πρότερων σας φανερώνω που δεν επρόκειτο να έχει απογοητευτική ή αρνητική κατάληξη. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, σας παροτρύνω να δεχτείτε τις προτάσεις του, στα λόγια του θα υπάρξει ειλικρίνεια. Φανείτε τολμηροί και δραστικοί, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια, οι εξελίξεις θα φέρουν θερμό αποτέλεσμα.

 Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα φανείτε αυθόρμητοι, θερμοί και αισιόδοξοι. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε παρεξηγήσεις, τολμηρές ειλικρινείς εξομολογήσεις θα απελευθερώσουν εγκλωβισμένα αισθήματα. Για τους χωρισμένους έρχεται επανασύνδεση, λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής ερωτικής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν απρόοπτες επαφές, τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Πρόσωπο που απασχολεί την καρδιά σας εδώ και πολύ καιρό, θα καταφέρει να ξεδιαλύνει το τοπίο ανοίγοντας προοπτική δεσμού. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια  θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Για εσάς τους ελεύθερους, καταφθάνουν έντονα ερωτικά γεγονότα που θα ανεβάσουν για τα καλά τις διαθέσεις σας, προμηνύεται νέα γνωριμία!

Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, απρόσμενα και ευχάριστα ερωτικά γεγονότα θα σας δραστηριοποιήσουν, θα δημιουργηθεί ανάγκη να περάσετε σε γρήγορες και άμεσες πράξεις. Θερμή και ερωτική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα υπάρξουν επαφές που θα ανοίξουν ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Ευχάριστα λόγια θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης, έρχεται αίσιο αποτέλεσμα που θα ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας.

 Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τα συμβάντα θα σας ωθήσουν σε αποκαλυπτικές συνομιλίες, θα φανερωθούν κρυμμένα αισθήματα. Βραδινό ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την επαναφορά ενός παλιού προσώπου στη ζωή σας. Θα αναθερμανθούν οι σχέσεις σας, θα λάβετε πληροφορίες που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας.  Η αμοιβαία σας έλξη και οι μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις θα σας δώσουν άνοιγμα για αρχή σταθερής ερωτικής σχέσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει νέες πόρτες επικοινωνίας, ξεκινάτε επαφές με καινούργια άτομα. Απρόοπτη συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα προκαλέσει θερμά αισθήματα, ετοιμαστείτε για έντονες ερωτικές δραστηριότητες. Ευνοϊκό κλίμα θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, προχωρήστε ελεύθερα σε διαφόρων ειδών εξομολογήσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ο θερμός τρόπος που θα προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, στην επιλογή σας θα είναι αν θα καταλήξετε σε σταθερή σχέση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς, ο εκδηλωτικός τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε θα σας φέρει καινούργια ερωτικά ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας αποκαλύψει γεγονότα και συναισθήματα που θα σας αφήσουν έκπληκτους. Σε περίπτωση που σας πιάσει αμηχανία μπροστά στις εξομολογήσεις που θα λάβετε, να ξέρετε πως αν εκδηλωθείτε με θέρμη, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο δυνατού και σταθερού ερωτικού δεσμού.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ομιλητικούς, συγκαταβατικούς, και συναισθηματικούς, θα σας κάνει η αστρολογική όψη της ημέρας, δεν πρόκειται να φερθείτε αδιάφορα στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει ερωτικά. Αν αναζητάτε σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση, τώρα θα υπάρξει άνοιγμα δεσμευτικής εξέλιξης. Αναλυτικές συζητήσεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στη ζωή σας. Για τους ερωτικά μόνους, καταφθάνει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο ελκυστικό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει επικοινωνιακούς και ανοιχτόκαρδους, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε και να αποκαλύψετε τα αισθήματα σας. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα αλλάξει τη συμπεριφορά του πρώην ερωτικού σας συντρόφου, θα παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν δρόμο νέας ερωτικής αρχής.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος σε ζητήματα κόντρας και διφωνιών. Υποχωρεί το αντιδραστικό πείσμα, στόχος σας θα είναι η επανασύνδεση και η επίλυση θεμάτων. Με διπλωματικό τρόπο θα κινηθείτε, σήμερα θα καταφέρετε να οδηγήσετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα δημιουργήσουν ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, η θερμή σας προσέγγιση θα έχει αποτελεσματική κατάληξη.

 Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σας παροτρύνω να μην βάλετε φρένο στις εκδηλωτικές σας διαθέσεις, περάστε σε εξομολογήσεις, το αποτέλεσμα θα σας φέρει χαρά και όχι απογοήτευση. Σε θερμό ερωτικό ραντεβού θα δοθεί οριστική λύση, κλείνει πρόβλημα που έφερνε εμπόδια ή καθυστερήσεις. Θερμή συνομιλία που θα ανοίξετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα σας δώσει άνοιγμα για προσωπικές επαφές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments