Τεχνολογία

Netflix: Προσφέρει τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια του στα smartphone

Netflix: Προσφέρει τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια του στα smartphone
Netflix: Ποια θα είναι τα πρώτα που θα γίνουν διαθέσιμα.

Τo Netflix εγκαινιάζει τα πρώτα συνδρομητικά βιντεοπαιχνίδια του που θα προσφέρει μέσω «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphones) παγκοσμίως, σε μία κίνηση που στοχεύει στο να διεισδύσει σε μία νέα αγορά και να διευρύνει έτσι τη βάση των συνδρομητών του. Η εταιρεία άρχισε ήδη την κυκλοφορία μίας αναβάθμισης της εφαρμογής της για κινητά Android, η οποία θα δείχνει ποια games είναι διαθέσιμα για «κατέβασμα» (download) από τους χρήστες.

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν και οι νέες κυκλοφορίες για το Νοέμβριο.

Netflix: Ποια παιχνίδια είναι διαθέσιμα

Για αρχή, σύμφωνα με το BBC, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Netflix, τα εξής mobile games: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up και Shooting Hoops. Τα πρώτα δύο παιγνίδια σχετίζονται με τη δημοφιλή ομώνυμη σειρά Stranger Things του Netflix. Περισσότερα παιχνίδια θα ακολουθήσουν και το Netflix υπόσχεται ότι δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις ούτε αγορές μέσα στην εφαρμογή, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλα παιγνίδια.

Netflix

Η εταιρεία ανέφερε ότι «αυτή είναι η αρχή ενός μακριού ταξιδιού» και θα κάνει τη διαφορά προσφέροντας «αποκλειστικά παιγνίδια κινητής χωρίς διαφημίσεις ή αγορές μέσα στην εφαρμογή, τα οποία θα περιλαμβάνονται στη συνδρομή του Netflix». Προς το παρόν, τα παιγνίδια αφορούν μόνο κινητά και τάμπλετ με Android, αλλά τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και παιγνίδια για συσκευές iOS της Apple.

«Αρχίζουμε να χτίζουμε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών που προσφέρει κάτι για όλους»

«Είτε θέλετε ένα απλό παιχνίδι που μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν, είτε μια συναρπαστική εμπειρία που θα σας επιτρέψει να εμβαθύνετε στις αγαπημένες σας ιστορίες, θέλουμε να αρχίσουμε να χτίζουμε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών που προσφέρει κάτι για όλους», έγραψε ο Mike Verdu, επικεφαλής του game development. Netflix

Ο Mike Verdu ήταν σημαντική προσθήκη στο Netflix, έχοντας εργαστεί στον κολοσσό παιχνιδιών EA και αργότερα στο Facebook, όπου δούλεψε πάνω σε επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα. Η τωρινή κυκλοφορία είναι μόνο για τηλέφωνα και tablet Android. Το Netflix είπε ότι τα παιχνίδια θα έρθουν σε συσκευές iOS «τους επόμενους μήνες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments