Πολιτική

Λοβέρδος: «Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του»

Λοβέρδος: «Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του»
Λοβέρδος: Ο κόσμος είναι συγκινημένος από τον ξαφνικό θάνατο της Φώφης Γεννηματά και για αυτό επιλέγει ξανά το Κίνημα Αλλαγής.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος σε κάθε του συνέντευξη τονίζει το πόσο θέλει να βγει νικητής από τις εκλογές και να γίνει ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. «Κατεβαίνω για να είμαι νικητής», «δε στηρίζομαι στις δημοσκοπήσεις οι οποίες βέβαια είναι μια ένδειξη», ανέφερε στον ΣΚΑΙ. Πρόσθεσε ότι η μεγάλη συμμετοχή μπορεί να τσακίσει τους μηχανισμούς από τους οποίους όλα τα κόμματα υποφέρουν.

«Κοινωνία ή μηχανισμοί; Κοινωνία. Πολλοί πολίτες ή λίγοι μηχανισμοί; Πολλοί πολίτες. Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα», τόνισε ο κ. Λοβέρδος. Λοβέρδος

Ως βασικό επιχείρημα ανέφερε το ότι στη δημοσκόπηση της ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑLΥSIS το 45% των Ελλήνων δηλώνουν ότι θα ξαναψήφιζαν ΚΙΝΑΛ το 49% ΝΔ, και μόλις 38% ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Με ρωτούν γιατί λες υπερδιπλασιασμό. Απαντώ: γιατί γίνεται. Γιατί υπάρχουν ομάδες πολιτών που πχ από το 2010 δεν μας ξαναψήφισαν και πήγαν σε κόμματα διαμαρτυρίας ή δεν ξαναπήραν στις κάλπες και τώρα σκέφτονται να επιστρέψουν» υπογράμμισε ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο κόσμος συγκινημένος από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά ξανά γυρνάει στο ΠΑΟΚ

Για το πολυφημισμένο debate στην ΕΡΤ ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε πως «υπάρχει μεταξύ των πέντε μία συμφωνία που λέει ότι θέλουμε να κάνουμε διάλογο και ο δισταγμός μιας υποψηφιότητας απέναντι στον διάλογο. Πάντα μπαίνουν όροι, εγώ μάλιστα προτείνω να είμαστε και όρθιοι. Σε όλο τον κόσμο οι συζητήσεις έχουν κανόνες. Σε όλο τον κόσμο, όμως, οι συζητήσεις γίνονται». Λοβέρδος

Τέλος απάντησε όταν ρωτήθηκε, εάν την επομένη των εκλογών θα υπάρχουν «μαγαζιά» εντός της παράταξης επανέλαβε ότι «έχει βιογραφικό ενότητας» και πώς έχει στηρίξει όλους τους προέδρους. Ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα τους την επιστρέψει.

Μεγαλύτερο προβάδισμα έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Προβάδισμα του Ανδρέα Λοβέρδου στη μάχη για την ηγεσία του Κινήματος, όσο η συμμετοχή στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου μεγαλώνει και αδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου να κερδίσει στο β’, εφόσον ο ίδιος προκριθεί, είτε βρεθεί απέναντι στον πρώην υπουργό, είτε στον Νίκο Ανδρουλάκη, καταγράφει η έρευνα της Metron Analysis. Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ φέρεται να είναι πολύ ισχυρός διεκδικητής της αρχηγίας και όλα θα εξαρτηθούν από το εκλογικό σώμα, που θα εμφανιστεί στις κάλπες τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση (για το Βήμα).

Μάλιστα, δημοσκόπηση της Pulse πριν από περίπου μία εβδομάδα έδινε διαφορά 12 μονάδων της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δημοσκόπηση της Opinion Poll φέρνει πρώτο στο ΚΙΝΑΛ, τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments