Πολιτική

Γεωργιάδης για Βρετανούς: Ξέρετε τι λένε; Να πάρουμε εμείς τον Τζόνσον και να δώσουμε σε αυτούς τον Μητσοτάκη

Γεωργιάδης για Βρετανούς: Ξέρετε τι λένε; Να πάρουμε εμείς τον Τζόνσον και να δώσουμε σε αυτούς τον Μητσοτάκη
Άδωνις Γεωργιάδης για Βρετανούς: Για μια σειρά θεμάτων όπως η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Βρετανία, το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, για την εστίαση αλλά και τις αποδοκιμασίες σε αντιπροσώπους της Βουλής από συγκεντρωμένους στο Πολυτεχνείο μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Για μια σειρά θεμάτων όπως η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Βρετανία, το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, για την εστίαση αλλά και τις αποδοκιμασίες σε αντιπροσώπους της Βουλής από συγκεντρωμένους στο Πολυτεχνείο μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λονδίνο

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στα εγκωμιαστικά σχόλια των Βρετανών για τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια συνέντευξής τους σε Βρετανικό μέσο. Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ τους «πονάει» ο Μητσοτάκης, θα πρότεινα να δουν τι λένε στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Ξέρετε τι λένε; Να πάρουμε εμείς τον Τζόνσον και να δώσουμε σε αυτούς τον Μητσοτάκη. Τόσο καλός Πρωθυπουργός είναι και το ξέρετε και εσείς, αλλά τι να κάνετε…».

Ορισμένες από τις αναρτήσεις των Βρετανών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την εμφάνιση του πρωθυπουργού και αλλά και τις αναρτήσεις των Βρετανών σχολίασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την Τρίτη ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει νέο ολικό lockdown «Με την Επιτροπή των Ειδικών, που συνέρχεται κάθε εβδομάδα, συζητάμε διάφορα μέτρα. Άρα, μέτρα μπορεί να ληφθούν αναλόγως αυξήσεως του επιδημιολογικού κινδύνου. Αυτό που δεν πρόκειται να γίνει είναι ένα ολικό lockdown».

Για την εστίαση και τις αντιδράσεις στα νέα μέτρα

Οι επιχειρήσεις της εστίασης προχώρησαν την Τρίτη σε κινητοποιήσεις ενώ “κατέβασαν ρολά” και σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο αρμόδιος υπουργός σημείωσε πως στην εστίαση έχουν ήδη δοθεί πάνω από 2.3 δισεκατομμύρια «Με τον κ. Σκυλακάκη κάναμε μία μεγάλη καταγραφή πόσα χρήματα έχουν δοθεί συνολικά στις 85.000 επιχειρήσεις εστίασης από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά την πανδημία. Είναι 2.3 δισεκατομμύρια».

«Είναι ο κλάδος που επλήγη περισσότερο, αλλά έλαβε και τα περισσότερα. Ποτέ δεν είπα τη λέξη «αχάριστοι». Η ακριβής μου φράση ήταν ότι «όταν μέσα στο Μαξίμου οι κλάδοι του λιανικού εμπορίου ενώπιον και του Πρωθυπουργού λένε ότι η εστίαση έχει πάρει τα τριπλάσια, το λες και αχαριστία». Το πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, το έκανε ότι ο Γεωργιάδης τους είπε αχάριστους και έγινε το γνωστό «γαϊτανάκι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

Για τις αποδοκιμασίες σε αντιπροσωπεία της Βουλής στο Πολυτεχνείο

«Κάποιοι έχουν μια ιδιοκτησιακή αντίληψη του χώρου και της επετείου. Πέταξαν το στεφάνι με την ελληνική σημαία που κατέθεσε η Βουλή των Ελλήνων. Πέταξαν το στεφάνι της δημοκρατίας. Εφόσον θες να τιμήσεις την επέτειο του Πολυτεχνείου, προφανώς τιμάς τη δημοκρατία. Όλο αυτό είναι ακόμα ένας από τους γνωστούς παραλογισμούς της Αριστεράς» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments