Πολιτική

Λοβέρδος για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Λέγεται ότι θα έρθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα για να με καταψηφίσουν

Λοβέρδος για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Λέγεται ότι θα έρθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα για να με καταψηφίσουν
Λοβέρδος για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής και την επόμενη ημέρα αναφέρθηκε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής και την επόμενη ημέρα αναφέρθηκε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Μιλώντας στον Alpha τόνισε πως «Η γραφειοκρατία είναι για την πατρίδα μας το τέρας. Όχι το κράτος και οι δημόσιες υπηρεσίες, αλλά η γραφειοκρατία που πλήττει την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, την οικονομία, τα δημόσια έργα, τα περιφερειακά έργα, τα δημοτικά έργα, τις αδειοδοτήσεις των πολιτών που δεινοπαθούν για να κάνουν μια δουλειά. Διακόσια χρόνια όλο αυτό είναι ανίκητο», είπε ο κ. Λοβέρδος και συμπλήρωσε ότι θα είναι προτεραιότητά του.

Τι ανέφερε για την υποψηφιότητά του

«…σε ό,τι με αφορά και επειδή λέγεται ότι θα έρθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα για να με καταψηφίσουν, τους καλοδέχομαι, τους υποδέχομαι με ενθουσιασμό, γιατί αυτό θα αυξήσει τη συμμετοχή με δύο καλά αποτελέσματα: το πρώτο είναι να έλθουν ψηφοφόροι στην κάλπη μας γιατί η μεγάλη συμμετοχή προμηνύει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές και το δεύτερο γιατί τσακίζει τους μηχανισμούς. Όταν έρχονται ψηφοφόροι από άλλα κόμματα να ψηφίσουν, διαλύουν τη δυναμική των κομματικών μηχανισμών, που δεν είναι καλό πράγμα. Γιατί άλλο οργάνωση, άλλο μηχανισμός» τόνισε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Λοβέρδος

Σε ποιους απηύθυνε κάλεσμα

«Προσωπικά», τόνισε ο κ. Λοβέρδος, «απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο, σε 11 εκατομμύρια πολίτες, άνδρες και γυναίκες και τους λέω ελάτε στην κάλπη μας, ελάτε να μεγαλώσουμε το χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, ελάτε να απομακρύνουμε τους μηχανισμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments