Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [22/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [22/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Σήμερα έχετε μια συμβουλή για κάθε άνθρωπο που σας προστρέξει σε εσάς για βοήθεια. Νιώθετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας, χωρίς να κάνετε απαραίτητα κάτι συγκεκριμένο.

Σας φτάνει να είστε απλά μαζί, απολαμβάνοντας αυτή την αίσθηση της σιωπηλής επαφής. Ακόμα καλύτερα, οργανώστε ένα υπέροχο ρομαντικό δείπνο για να γιορτάσετε την σχέση σας.

Ταύρος

Η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας είναι ιδιαίτερα συναισθηματική. Αυτό σημαίνει ότι σας είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε όσα νιώθετε.

Πράγματι, υπάρχει η πιθανότητα να ξεπεράσεις τα όρια, να πείτε πολλά και μετά να το μετανιώσετε. Απλώς πάρτε τα πράγματα χαλαρά.

Δεν χρειάζεται να χωρέσετε το πάθος μιας ζωής σε ένα βράδυ.

 Δίδυμοι

Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας διαφωνείτε τον τελευταίο καιρό, να ξέρετε ότι σήμερα η κατάσταση θα χειροτερέψει. Δεν είναι καλό να κρατάτε πράγματα μέσα σας για αυτό χρησιμοποιήστε την ενέργεια της μέρας για να διευθετήσετε τι πραγματικά συμβαίνει και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Καρκίνος

Η συζήτηση ανοίγει πολλές πόρτες σήμερα, αλλά πρέπει να είναι ειλικρινής και να ουσιαστική και όχι απλώς σκόρπιες κουβέντες για να περάσει η ώρα. Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας θα σας δώσει την ευκαιρία να μοιραστείτε μερικές αλήθειες με τον/την σύντροφό σας, για τις οποίες συνήθως δυσκολεύεστε να μιλήσετε.

Λέων

Όλοι γύρω σας έχουν στενή επαφή με τα συναισθήματά τους σήμερα. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν το ερωτικό σας ενδιαφέρον ξαφνικά εκδηλώσει τον αιώνιο έρωτά του μετά από μήνες αναμονής και αμφιβολιών. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Σ

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τον/την σύντροφός σας να γίνει λίγο πιο περιπετειώδης/η και να υιοθετήσει μια πιο πειραματική προσέγγιση στη ζωή. Όπως και αν αποφασίσει να εμφανιστεί σήμερα, ό,τι και αν φορέσει, απλώς μην βάλετε τα γέλια. Δώστε του/της ελευθερία κινήσεων για να εξερευνήσει όλο το φάσμα της μοναδικής του/της ύπαρξης. Θα σας αγαπήσει ακόμη πιο πολύ – αν αυτό είναι δυνατόν.

Ζυγός

Ο μόνος τρόπος για να παραμείνετε όπως είστε υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού είναι να αυτοσαρκαστείτε. Ο πειραματισμός είναι η λέξη-κλειδί της σημερινής μέρας, ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Για αυτό θα χρειαστεί να αφήσετε όλες τις συνήθεις συμπάθειες και αντιπάθειές σας και να είστε έτοιμοι για τα πάντα.

Σκορπιός

Σήμερα πρέπει να παραμείνετε χαλαροί και ήρεμοι ακόμη και αν αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να μιλήσετε και να πείτε ακριβώς πώς αισθάνεστε. Εάν είστε αναστατωμένοι με τον/την αγαπημένο/η σας τότε θα πρέπει να προσεγγίσετε το θέμα χαλαρά, καθώς υπάρχει η πιθανότητα διαφωνίας, Ούτως ή άλλως σε μερικές ώρες θα ξεχάσετε για ποιο πράγμα μαλώνατε.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον/την αγαπημένο/η σας με έναν εντελώς νέο και διαφορετικό τρόπο. Ο καθένας έχει πλευρές του εαυτού του που είναι καλά κρυμμένες και δεν εμφανίζονται ποτέ ή σπάνια. Ίσως ερωτευθείτε τον/την σύντροφό σας ξανά από την αρχή!

Αιγόκερως

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστείτε λεπτομερώς πώς θα προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο εγχείρημα που έχετε αποφασίσει να αναλάβετε μαζί. Και οι δύο θα πρέπει να έχετε σταθερά τα πόδια σας στο έδαφος και να μην πετάνε τα μυαλά σας στον αέρα, αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα.

 Υδροχόος

Επιτέλους, μια θετική κίνηση. Μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας βλέπετε φως στο πώς θα προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, για αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν θα δειλιάσετε την τελευταία στιγμή. Λοιπόν, σηκώστε το τηλέφωνο, πείτε γεια και απλώς ξεκινήστε να μιλάτε. Θα είστε τόσο ευχαριστημένοι που το κάνατε.

Ιχθύες

Ούτως ή άλλως είστε ένα άτομο που του αρέσει να πειραματίζετε και να δοκιμάζει οτιδήποτε καινούργιο και καινοτόμο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, όμως, σας δίνει την ευκαιρία να ενεργήσετε ως μέντορες σε ανθρώπους που χρειάζονται λίγη βοήθεια για να απελευθερωθούν και να είναι ο εαυτός τους. Απλώστε το χέρι και ανοίξτε τις καρδιές τους! Στ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments