Διεθνή

ΗΑΕ: Εργάσιμη εβδομάδα τεσσεράμιση ημερών – Οι αλλαγές στην εργασία

ΗΑΕ: Εργάσιμη εβδομάδα τεσσεράμιση ημερών – Οι αλλαγές στην εργασία
HAE: Το νέο παρατεταμένο Σαββατοκύριακο θα «τονώσει την παραγωγικότητα και θα βελτιώσει την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής»

Αλλάζουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το εργασιακό καθεστώς στα τμήματα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης από την πρώτη ημέρα του χρόνου, την 1η Ιανουαρίου του 2022.

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες θα υιοθετήσουν μια εργάσιμη εβδομάδα τεσσεράμιση ημερών, με το εργατικό δυναμικό να εργάζεται από Δευτέρα έως Πέμπτη και μισή ημέρα την Παρασκευή.

Φυσικά το Σαββατοκύριακο για τους κρατικούς υπαλλήλους, παραμένει αργία.

Κι ενώ ξεκινά η μείωση εργασιακών ωρών στον κρατικό τομέα, δεν έγιναν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον ιδιωτικό τομέα.

Με το νέο σύστημα εργασίας οι εργαζόμενοι θα εργάζονται από τις 7:30 έως τις 15:30 από Δευτέρα έως Πέμπτη και από τις 7:30 το πρωί έως το μεσημέρι της Παρασκευής. Υπάρχει η δυνατότητα ευέλικτων επιλογών εργασίας και εργασίας από το σπίτι τις Παρασκευές.

Το νέο παρατεταμένο Σαββατοκύριακο θα «τονώσει την παραγωγικότητα και θα βελτιώσει την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής», ανέφερε σε tweet το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων των ΗΑΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments