Πολιτική

Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει εποχή και γενιά

Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει εποχή και γενιά
Σκανδαλίδης: Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής μίλησε σχετικά με το αποτέλεσμα της κάλπης και για την ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην θέση του προέδρου.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών ανάδειξης νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με μεγάλη διαφορά από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, νέα μέρα ξημερώνει για το ΚΙΝΑΛ, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Νίκος Ανδρουλάκης, και ανακηρύχθηκε και επίσημα ο νέος πρόεδρος του Κινήματος. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης.

“Ένα ΠΑΣΟΚ εντελώς καινούργιο, με τις αξίες του παλιού”

«Η σημερινή Δευτέρα είναι μια άλλη μέρα. Ξημέρωσε ΠΑΣΟΚ. Ένα ΠΑΣΟΚ εντελώς καινούργιο, με τις αξίες του παλιού. Οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που ήρθαν εχτές έχουν ελπίδα ότι επιστρέφουμε στο πολιτικό προσκήνιο. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αμφισβητούμε τη σημερινή κατανομή των πολιτικών δυνάμεων. Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει και εποχή και γενιά. Μπήκαμε σε μια καινούργια εποχή και αυτό είναι εμφανές», είπε ο κ. Σκανδαλίδης.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ποια είναι η ιδεολογική του τοποθέτηση, ότι ο στόχος είναι να κρατήσει την πολιτικά αυτόνομη πορεία της παράταξης, ότι η ανανέωση είναι το κεντρικό σύνθημα, και ότι θα ενώσει τις γενιές και όλες τις δυνάμεις της παράταξης. Αυτά περιμένουμε να κάνει», πρόσθεσε.

H δήλωση Ανδρουλάκη μετά την νίκη

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ» είπε αρχικά. «Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε. Παράλληλα τόνισε πως «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μοναδικός νικητής η δημοκρατική παράταξη».

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έκανα τη μεγάλη τιμή να με εκλέξουν σήμερα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όσους εργάστηκαν για αυτόν τον αγώνα και κυρίως τους χιλιάδες εθελοντές όλων των γενεών της παράταξης που έγιναν η ψυχή και η έμπνευση αυτής της προσπάθειας» είπε.

Επιπλέον, ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε «να μετατρέψει τη μεγάλη νίκη σε νίκη της πατρίδας, γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα».

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Να είστε καλά» φώναξε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments