Διεθνή

Μπίλι Άιλις: «Αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, θα είχα πεθάνει»

Μπίλι Άιλις: «Αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, θα είχα πεθάνει»
Μπίλι Άιλις: Η δημοφιλής τραγουδίστρια pop που νόσησε τον περασμένο Αύγουστο από κορωνοϊό ,εξακολουθεί όπως αναφέρει να έχει παρενέργειες της νόσου.

Η Μπίλι Άιλις  βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό τον περασμένο Αύγουστο και ήταν ασθενής επί περίπου συνεχόμενους δύο μήνες. Όπως εξομολογήθηκε στο The Howard Stern Show «ήταν άσχημο. Δεν πέθανα, δεν θα πέθαινα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν μεγάλη ταλαιπωρία. Ήταν τρομερό. Έχω ακόμα παρενέργειες. Ήμουν άρρωστη για περίπου δύο μήνες». Μπίλι Άιλις

«Μου έσωσε τη ζωή το εμβόλιο»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι πλήρως εμβολιασμένη και αποκαλύπτει πλέον πεπεισμένη ότι το εμβόλιο της έσωσε τη ζωή.

«Θέλω να είναι ξεκάθαρο ότι είμαι καλά λόγω του εμβολίου. Νομίζω ότι αν δεν εμβολιαζόμουν, θα είχα πεθάνει, γιατί το πέρασα άσχημα. Όταν λέω ότι ήταν άσχημα, εννοώ ότι ένιωθα φρικτά».

Μπορεί η νεαρή τραγουδίστρια να νόσησε, ωστόσο όπως είπε ο ο εμβολιασμός «έσωσε» τον αδερφό της, Φινέας, τους γονείς και τους φίλους της από τον COVID-19.

Ως γνωστό, οι δηλώσεις της Άιλις υποστηρίζονται από τα επιστημονικά δεδομένα: «Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα που προσβάλλονται από COVID-19 είναι λιγότερο πιθανό να νοσήσουν σοβαρά σε σχέση με όσους δεν είναι εμβολιασμένοι», σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Ξεχωρίζει πάντα για το κεντρικό στυλ της

Η Μπίλι Άιλις είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Το πρώτο της σινγκλ με τίτλο Ocean Eyes κυκλοφόρησε το 2016 μέσω της πλατφόρμας SoundCloud και έχει συγκεντρώσει πάνω από 411 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify μέχρι τον Noέμβριο του 2019. Το πρώτο της ΕΡ με τίτλο Don’t Smile At Me κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2017, και κατατάχθηκε ως χρυσός δίσκος. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας του EP της, η Apple Music ονόμασε την Άιλις καλλιτέχνιδα Up Next για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2017. Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο When We All Fall Asleep, Where Do We Go κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου 2019. Μπίλι Άιλις

Το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση των καταλόγων επιτυχιών σε διάφορες χώρες, όπως οι Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ελλάδα και άλλες, με πολλές επιτυχίες από το άλμπουμ να φτάνουν στις πρώτες θέσεις του καταλόγου, όπως το When the Party’s Over, Wish You Were Gay, Bury a Friend, και η μεγάλη επιτυχία Bad Guy. Είναι η πρώτη και η μόνη καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής που γεννήθηκε την δεκαετία του 2000 με τεράστιες επιτυχίες. Η Μπίλι Άιλις έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου για τον μοναδικό της ήχο στην μουσική και το ιδιαίτερο στιλ της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments