Διεθνή

Τουρκία: Με νταούλια υπέρ του Ερντογάν στους δρόμους οι πολίτες

Τουρκία: Με νταούλια υπέρ του Ερντογάν στους δρόμους οι πολίτες
Τουρκία: Οι Τούρκοι πολίτες υποδέχτηκαν με νταούλια και ζουρνάδες την άνοδο της τουρκικής λίρας και ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Η Τουρκία είχε ένα θετικό νέο την Τρίτη, καθώς η τουρκική λίρα σημείωσε απότομη αύξηση μετά τα μέτρα Ερντογάν. Το νέο αυτό πανηγύρισαν οι πολίτες που βγήκαν στους δρόμους με νταούλια, ενώ κάποιοι φιλούσαν και εικόνες με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Πλήθος κόσμου είχε βγει στους δρόμους της Μαλάτιας – που βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας- προκειμένου να… αποθεώσει τον Τούρκο πρόεδρο. Όπως μεταδόθηκε σε τηλεοπτικό δίκτυο, ο κόσμος βγήκε με νταούλια στους δρόμους της τουρκικής πόλης, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς και φιλώντας εικόνες του Ταγίπ Ερντογάν. Σαν να μην έφτανε αυτό έκαψαν μέχρι και «μαϊμού» δολάρια.

«Ο Θεός να δώσει καλή ζωή στον πρόεδρο μας»

Δεν έλειψαν βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ και τα συνθήματα υπέρ του Τούρκου πρόεδρο αλλά και οι… επαινετικές δηλώσεις προς το πρόσωπό του: «Ο Θεός να δώσει καλή ζωή στον πρόεδρο μας, να μη λείψει από την ηγεσία της πατρίδας μας της χώρας μας, η χώρα μας να μην έχει ανάγκη κανέναν, αν ενωθούμε όλοι δεν μπορεί να μας πειράξει κανένας Ο Θεός να μας έχει ενωμένους!» δήλωσε στην κάμερα Τούρκος πολίτης με το πλήθος να απαντά φωνάζοντας «Αμήν!».

Διαβάστε επίσης: Τουρκία – Ουρές στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος – Δεν αλλάζει στάση ο Ερντογάν Την ίδια ώρα ο Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του υποσχέθηκε πως το μεγάλο άλμα που έκανε η κυβέρνηση του στη Δημοκρατία θα το πραγματοποιήσει και στην τέχνη αλλά και στον πολιτισμό: «Tα προηγούμενα 19 χρόνια κάναμε μεγάλο άλμα στους τομείς της δημοκρατίας και ανάπτυξης. Πράγματι είναι μια προσπάθεια, που η επιτυχία μας θα γραφτεί στην ιστορία. Από εδώ και πέρα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην τέχνη και στον πολιτισμό. Όπως και στην παιδεία που θα συμβάλλει στην μετάδοση τους, στις επόμενες γενιές.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments