Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφίας της κόρης τους Λίλιμπετ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφίας της κόρης τους Λίλιμπετ
Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφίας της κόρης τους Λίλιμπετ

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη γέννησή της και μόλις σήμερα η μικρή κόρη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Λίλιμπετ, έκανε την πρώτη επίσημη -ανεπίσημη εμφάνισή της στο κοινό

Οι γονείς της μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα. Η 40χρονη Μέγκαν κρατά αγκαλιά την κορούλα τους και τη σηκώνει ψηλά, ενώ ο 37χρονος Χάρι χαμογελάει και έχει τυλίξει τρυφερά το ένα χέρι του γύρω από τον δίχονο γιο τους, Άρτσι.

Ο Άρτσι, ο οποίος έχει κληρονομήσει τα κόκκινα μαλλιά του μπαμπά του, φορά τζιν -όπως και οι γονείς του- και το πρόσωπό του φαίνεται σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί ο Χάρι και η Μέγκαν, στις οποίες δεν φαινόταν το πρόσωπο του μικρού.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι μένουν αυτήν τη στιγμή σε μία έπαυλη αξίας 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, κυκλοφόρησαν αυτή την χριστουγεννιάτικη κάρτα για να ανακοινώσουν ότι έχουν κάνει δωρεά σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας οργάνωσης που υποστηρίζει αφγανικές οικογένειες, που έμειναν πίσω μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν.

«Φέτος καλωσορίσαμε την κόρη μας, Λίλιμπετ, στον κόσμο. Ο Άρτσι μας έκανε “μαμά και μπαμπά” και η Λίλι οικογένεια» αναφέρουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Το διάσημο ζευγάρι ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα, τα οποία φυσικά θα περάσει μαζί με τα δύο πολυαγαπημένα του παιδιά, για 3η συνεχή χρονιά μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Alexi Lubomirski, ο οποίος είχε αναλάβει τις φωτογραφίες του αρραβώνα και του γάμου του ζευγαριού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments