Πολιτική

Οικονόμου: Ο Τσίπρας θύμα της σύγχυσης που προσπαθεί να καλλιεργήσει

Οικονόμου: Ο Τσίπρας θύμα της σύγχυσης που προσπαθεί να καλλιεργήσει
Τι απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και τονίζει: «ο κ. Τσίπρας, βιώνοντας προφανώς τραγικά τα πολιτικά και υπαρξιακά του αδιέξοδα, εύχεται ανάσταση ενόψει Χριστουγέννων. Έπεσε θύμα και ο ίδιος της σύγχυσης που προσπαθεί να καλλιεργήσει».

Με το tweet του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οποία κατηγορούσε τον πρωθυπουργό πως παριστάνει τον «τροχονόμο στα καρτέλ» και ανέφερε για την κυβέρνηση πως «όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για να αναστηθεί η κοινωνία».

Αλέξης Τσίπρας: «Είναι αναγκαίο να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης του λαϊκού εισοδήματος»

Περιοδεία στην αγορά του Περιστερίου πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με καταναλωτές και καταστηματάρχες για την κατάσταση στην αγορά ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, τις μεγάλες ανατιμήσεις σε όλα τα προϊόντα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από την ακρίβεια αλλά και από τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, που έρχονται σωρευτικά στην ήδη επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση από την ανασφάλεια και τα χρέη της πανδημίας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments