Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τα χρήματά που την έφερε σε αμηχανία

Αθηνά Οικονομάκου: Η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τα χρήματά που την έφερε σε αμηχανία
Αθηνά Οικονομάκου: «Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά, αλλά οι επιχειρήσεις μου αποφέρουν αρκετά χρήματα στο σύνολό τους».

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε  καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα να στρέφει τη συζήτηση γύρω από τα χρήματα που βγάζει τόσο από το instagram, τόσο και από τις επιχειρήσεις της. Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες Influencers και μένει στη Κηφισιά. Διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φυσικά το χρησιμοποιεί ως μέσο για να πουλάει ρούχα και κοσμήματα. Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές»

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ρώτησε την ηθοποιό και επιχειρηματία «αν βγάζει περισσότερα χρήματα από τις επιχειρήσεις της ή από το επάγγελμα της», φέρνοντάς τη σε αμηχανία. Η Αθηνά Οικονομάκου  κράτησε την αναπνοή της για μερικά δευτερόλεπτα, χαμογέλασε γλυκά και τελικά απάντησε.

«Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα. Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων».

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: «Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση»

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου κατέληξε λέγοντας πως «πάει πολύ καλά, αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers. Έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτή τη δουλειά με την Μαίρη, τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments