Διεθνή

Κολομβία: Άστεγος γιορτάζει τα γενέθλια του σκύλου του με καπελάκια και τούρτα

Κολομβία: Άστεγος γιορτάζει τα γενέθλια του σκύλου του με καπελάκια και τούρτα
Κολομβία: Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και σε γονατίζει καθώς αποδεικνύει πως η φιλία μεταξύ σκύλου και ανθρώπου δεν γνωρίζει όρια και κακουχίες.

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και σε γονατίζει καθώς αποδεικνύει πως η φιλία μεταξύ σκύλου και ανθρώπου δεν γνωρίζει όρια και κακουχίες. Πρωταγωνιστές στο βίντεο είναι ένας άτυχος άστεγος άνδρας και δύο σκύλοι στην Κολομβία. Ο άστεγος γιορτάζει τα γενέθλια ενός από τα σκυλιά του στους δρόμους της Μπουκαραμάνγκα, πρωτεύουσα της επαρχίας Σανταντέρ και λυγίζει μέχρι και τα σίδηρε από την τρυφερότητα που αποπνέει.  Πρωταγωνιστής του κλιπ είναι ο 25χρονος άστεγος, Χοσέ Λουίς Μάτος, από το Ελ Πενιόν, που ζει από την ηλικία των 10 ζητιανεύοντας από εστιατόρια και κατοίκους της περιοχής μαζί με τους δύο τετράποδους φίλους του.

View this post on Instagram

A post shared by Rótelo, parche comunicativo (@roteloperiodismo)

Στο βίντεο, ο άντρας που είναι ευρύτερα γνωστός ως Τσόκο, φαίνεται να κάθεται σε μια σκάλα του δρόμου μαζί με τα δυο σκυλιά του, τη Λούνα και τον Σάγκι, και αυτά να δυο φορούν καπελάκια-γενεθλίων. Ο νεαρός άστεγος κόβει μια τούρτα –είναι διακοσμημένη με δυο κεράκια– και προσφέρει ένα κομμάτι στο καθένα από τους δυο πιστούς συντρόφους του, αλλά όχι πριν τα αγκαλιάσει σφιχτά και τα φιλήσει με λατρεία. Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και σε γονατίζει καθώς αποδεικνύει πως η φιλία μεταξύ σκύλου και ανθρώπου δεν γνωρίζει όρια και κακουχίες.

Το βίντεο έκανε τους πολίτες να προσφέρουν βοήθεια

Η τρυφερή σκηνή συγκίνησε πολλούς χρήστες στα social media και σύντομα δυο κάτοικοι της περιοχής ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν τον νεαρό άντρα δίνοντας στέγη και φαγητό. Με αυτό τον τρόπο ο Τσόκο κατάφερε να μαζέψει αρκετά χρήματα για να νοικιάσει ένα μέρος για να περνάει τη νύχτα. «Μπόρεσα να νοικιάσω ένα μέρος. Έχω κάπου να ξαπλώνω το κορμί μου, που είναι πολύ σημαντικό πράγμα» εξήγησε ο 25χρονος άστεγος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ.

«Συνάντησα τον Σάγκι στο πάρκο. Ο ιδιοκτήτης του ήρθε να τον ξαναπάρει, αλλά ο σκύλος άρχισε να περπατάει μαζί μου. Μετά τον πήραν ξανά, αλλά επέστρεψε κοντά μου» ανέφερε ο Τσόκο. «Όνειρό μου είναι να έχω ένα ίδρυμα όπου θα μπορώ να φροντίζω όλα τα αδέσποτα σκυλιά, απ’ όλη τη χώρα» είπε ο νεαρός άστεγος, Ως μέσο για να πραγματοποιήσει το όνειρό του, ο 25χρονος θέλει να τελειοποιήσει τη ραπ μουσική του. «Θέλω να γίνω ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες ραπ στην Κολομβία» εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments