Διεθνή

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας
Τον Μάρτιο ή Απρίλιο αναμένεται στη χώρα μας ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Τους προσεχείς μήνες, πιθανότατα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, θα πραγματοποιηθούν στον Νομό Δράμας γυρίσματα μιας νέας χολιγουντιανής παραγωγής με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ήδη έχουν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες άδειες από τα αρμόδια υπουργεία, για την κινηματογράφηση στην περιοχή. Εξάλλου, επειδή θα περιλαμβάνονται και σκηνές με εφέ και τεχνητές εκρήξεις, έχουν υπάρξει και τέτοιου είδους απαραίτητες εγκρίσεις. Στην ταινία συμμετέχουν και άλλοι διεθνούς φήμης ηθοποιοί, εκτός από τον Ντε Νίρο, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμη ονόματα.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, τα γυρίσματα στην περιοχή αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε τρεις Δήμους του Νομού, Προσοτσάνη, Δράμα και Παρανέστι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, σκηνές της χολιγουντιανής ταινίας θα έχουν ως σκηνικό το Σπήλαιο του Αγγίτη, περιοχές πέριξ του Καπνολογικού Ινστιτούτου, τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου, αλλά και του Σιδηρόνερου, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του νερού. Επίσης, πέρα από το φυσικό τοπίο στα γυρίσματα, αναμένεται να συμμετάσχουν και κομπάρσοι από την περιοχή. Η παρουσία μιας διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής, με τη συμμετοχή τόσο μεγάλων ονομάτων, στη Δράμα αναμένεται να αποτελέσει μέσο διαφήμισης της περιοχής, τόσο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και όταν η ταινία προβληθεί.

«Η εταιρία παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας προσέγγισε αρχικά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με σκοπό να κάνει αυτοψία σε συγκεκριμένους χώρους, οι οποίοι πιθανόν να ενδιέφεραν τον σκηνοθέτη της. Πρόκειται για μια ταινία δράσης που, όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα σχετίζεται με ένα πρώην κατάδικο, ταινία που απαιτεί συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις, οι οποίες έχουν μάλιστα προχωρήσει», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου, εκτιμώντας πως μια τέτοια παραγωγή θα εμπλέξει και πληθυσμό αλλά και επαγγελματίες της πόλης της Δράμας και όχι μόνο.

Ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει στην Ελλάδα το πρώτο Nobu ξενοδοχείο και εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας Nobu Hospitality. Θα ανοίξει τις πόρτες του την άνοιξη στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 20 λεπτών από αεροδρόμιο και κατά μήκος του μονοπατιού πεζοπορίας που εκτείνεται μεταξύ της Οίας και των Φηρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments