Οικονομία

Χρέη στην εφορία: Ποιοι εξαιρούνται από την καταβολή της δόσης Ιανουαρίου για ρυθμισμένα χρέη

Χρέη στην εφορία: Ποιοι εξαιρούνται από την καταβολή της δόσης Ιανουαρίου για ρυθμισμένα χρέη
Χρέη στην εφορία: Δεν θα καταβάλουν τη δόση Ιανουαρίου για χρέη στην εφορία οι επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία, αλλά και οι εργαζόμενοι που θα βγουν προσωρινά σε αναστολή.

Δεν θα καταβάλουν τη δόση Ιανουαρίου για χρέη στην εφορία οι επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία, αλλά και οι εργαζόμενοι που θα βγουν προσωρινά σε αναστολή. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα την αναστολή καταβολής της δόσης Ιανουαρίου 2022 των ρυθμισμένων οφειλών στη φορολογική διοίκηση επιχειρήσεων που πλήττονται σημαντικά και εργαζομένων των οποίων η σύμβαση εργασίας τίθεται προσωρινά σε αναστολή.

Στις επιχειρήσεις που πλήττονται σημαντικά, παρέχεται η δυνατότητα αναστολής καταβολής της δόσης Ιανουαρίου 2022 ρυθμισμένων οφειλών στη φορολογική διοίκηση και η αποπληρωμή της μετατίθεται στο τέλος της ισχύουσας ρύθμισης.

Για τους εργαζόμενους ανά την επικράτεια των οποίων η σύμβαση εργασίας τίθεται σε αναστολή, παρέχεται η δυνατότητα αναστολής καταβολής της δόσης Ιανουαρίου 2022 ρυθμισμένων οφειλών στη φορολογική διοίκηση και η αποπληρωμή της μετατίθεται στο τέλος της ισχύουσας ρύθμισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments