Trash

Survivor spoiler 22/1: Η Μυριέλλα παραδέχεται ότι έκλεψε κάτι χρήσιμο

Survivor spoiler 22/1: Η Μυριέλλα παραδέχεται ότι έκλεψε κάτι χρήσιμο
Survivor spoiler 22/1: «Σκοπεύω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο γιατί θέλω να του εξηγήσω κάποια πράγματα» εξομολογήθηκε η Μυριέλλα.

Το Survivor έρχεται με νέο δυναμικό επεισόδιο αύριο 22 Ιανουαρίου και όσα θα γίνουν θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Όπως βλέπουμε και στο trailer η Μυριέλλα εξομολογείται στην κάμερα πως έκλεψε από το συμβούλιο του νησιού έναν πάπυρο κι έναν μαρκαδόρο για να γράψει γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη θέλοντας να του εξηγήσει κάποια πράγματα για την ζωή της έξω από το παιχνίδι και ποιος είναι ο Τζον.

«Σκοπεύω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο γιατί θέλω να του εξηγήσω κάποια πράγματα τα οποία δεν με άφησε ποτέ να του εξηγήσω. Τα έχει πάρει εντελώς διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα», λέει η ηθοποιός. Survivor spoiler 22/1

Η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή αποκάλυψε τον λόγο που η κόρη της μπήκε στο Survivor

Η κυρία Εύα Κουρεντή ξεκαθάρισε τη σχέση της κόρης της με τον John αλλά και τους λόγους που πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor.

«Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι επειδή ενδεχομένως να το έκανε γιατί είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι. Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, περίπου 400 ευρώ το μήνα. Δεν μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει», είπε η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή.

Survivor spoiler 22/1

Όσο για εκείνους που την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί τον Γιώργο Κατσαούνη για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή είπε: «Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που να χρησιμοποιήσει τον Κατσαούνη για να τραβήξει τα φώτα. Αν η Μυριέλλα ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχω φάει πια. Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν αλλά λίγο αργότερα χώρισαν», είπε η κυρία Εύα Κουρεντή στο περιοδικό «You».

Τρεις νέες αφίξεις

Στο ίδιο επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την είσοδο τριών νέων παικτών. Πρόκειται για τον Άρη Σοϊλέδη, τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.

  • Ο Άρης Σοϊλέδης, 30 ετών, είναι ποδοσφαιριστής, και δηλώνει έτοιμος να φτάσει στον τελικό του Survivor.
  • Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, 24 ετών, είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας από τη Θεσσαλονίκη.
  • Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, 28 ετών, είναι επαγγελματίας παίκτης πόκερ, έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και ζει στην Αθήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments