Αθλητισμός

Άρης μεταγραφές: Έκλεισε Ντουκουρέ και Ζοάο Κλάους

Άρης μεταγραφές: Έκλεισε Ντουκουρέ και Ζοάο Κλάους
Άρης μεταγραφές: Οι Αρειανοί προχωρούν στην ενίσχυση του ρόστερ τους με δύο νέους παίκτες τον Ντουκουρέ και Ζοάο Κλάους.

Ο Άρης συνεχίζει να κάνει μεταγραφές για να ενισχύσει το ρόστερ του, ενώ ο Καρυπίδης έχει στο μυαλό του και το θέμα του προπονητή.

Η διοίκηση συμφώνησε με τον αμυντικό χαφ, Σέϊκ Ντουκουρέ και τον επιθετικό Ζοάο Κλάους και μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές τους.

Λίγα λόγια για τον Ζοάο Κλάους

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Ζοάο Κλάους ανήκει στη Χόφενχαϊμ και αγωνιζόταν ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης και με αυτό το καθεστώς θα τον αποκτήσει και ο Άρης με την προοπτική απόκτησης των δικαιωμάτων του. Ν σημειωθεί ότι ο Ζοάο Κλάους έκανε το ξεπέταγμα με τη Λιντς Λασκ στο αυστριακό πρωτάθλημα όπου σε 61 αγώνες σημείωσε 24 γκολ, ενώ είχε προηγηθεί η θητεία του στη Φινλανδία με την Ελσίνσκι όπου σε 42 παιχνίδια σημείωσε 24 τέρματα.

Μεταπήδησε στη δεύτερη ομάδα της Χόφενχαϊμ για να ακολουθήσουν οι συμμετοχές του με την πρώτη ομάδα. Πέρυσι παραχωρήθηκε στη Σταντάρ Λιέγης υπό τη μορφή δανεισμού, όπου μέτρησε 47 συμμετοχές με εννιά γκολ. Ο πανύψηλος Βραζιλιάνος (1.90μ.) αγωνίζεται αποκλειστικά ως κεντρικός επιθετικός.

Λίγα λόγια για τον Ντουκουρέ

Ο Σέικ Ντουκουρέ έμεινε ελεύθερος από τη Λεγανές. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού ανδρώθηκε στη Γαλλία με τις Λοριάν και Μετς, η δεύτερη τον έδωσε αντί στη Λεβάντε το καλοκαίρι του 2018.

Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ουέσκα και Λεγανές (17 αγώνες, ένα γκολ) έως ότου η τελευταία τον αποκτήσει ως ελεύθερη μεταγραφή. Στο τελευταίο διάστημα δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στην ισπανική ομάδα η οποία και τον αποδέσμευσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments