Διεθνή

Γαλλία: 10χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα

Γαλλία: 10χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα
Βασική ύποπτη η μητέρα του

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η γαλλική κοινή γνώμη την υπόθεση δολοφονίας ενός 10χρονου παιδιού. Το πτώμα του βρέθηκε πεταμένο σε κάδο απορριμάτων, μέσα σε βαλίτσα. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας εικάζεται πως τη δολοφονία διέπραξε η μητέρα του.

Το χρονικό

Γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η 33χρονη μητέρα του παιδιού έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία. Στο σπίτι που διέμεναν στο Φεριέρ-αν-Μπρι στον νομό του Σεν-ε-Μαρν, βρέθηκαν ίχνη αίματος. Η καταγγελία για την εξαφάνιση παιδιού και μητέρας έγινε από τον πατέρα.

Για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων διατάχθηκε μια μεγάλη, κοινή επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Οι αξιωματούχοι εντόπισαν τη βαλίτσα με το νεκρό παιδί, το οποίο έφερε πολλά τραύματα που πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι. Αναμένεται να γίνει νεκροψία, ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Η  33χρονη έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει πράγματα μαζί της, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η μητέρα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς το ζευγάρι βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου. «Δεν τους έχω γνωρίσει ποτέ, δεν τους έχω δει ούτε έχω ακούσει για αυτούς. Ένα είναι σίγουρο, δεν έγιναν αντιληπτοί, δεν ήταν προβληματικοί άνθρωποι», δήλωσε γείτονας σε δημοσιογράφους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments