Διεθνή

Γκρίνγουντ: Συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό ο άσος της Μάντσεστερ

Γκρίνγουντ: Συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό ο άσος της Μάντσεστερ
Γκρίνγουντ: Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό μετά από ανάρτηση της συντρόφου του στοιχείων που τον "καίνε".

Σοκ έχει προκληθεί στη Βρετανία μετά τα ντοκουμέντα που ανέβασε η σύντροφος του Μέισον Γκρίνγουντ που τον “καίνε”.  Η κατακραυγή για τον 20χρονο επιθετικό δεν έχει όρια τις τελευταίες ώρες και μετά την επίσημη θέση των Κόκκινων Διαβόλων που τον απέβαλαν επ’ αόριστον από την ομάδα, η γενική αστυνομία του Μάντσεστερ έκανε γνωστό ότι ο Γκρίνγουντ συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση!

Στην ανακοίνωσή τους, οι τοπικές Αρχές δεν αποκαλύπτουν το όνομα του συλληφθέντα, αλλά τονίζουν χαρακτηριστικά πως πρόκειται για έναν άνδρα στην ηλικία των 20 ετών, με τα στοιχεία της καταγγελίας να αντιστοιχούν πλήρως σε όσα αποκάλυψε η Χάριετ Ρόμπσον.

Υπό κράτηση ο Γκρίνγουντ

Πλέον, ο Γκρίνγουντ κρατείται καθώς συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας και η ανακριτική διαδικασία και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι ύποπτος για ξυλοδαρμό και βιασμό! Στο μεταξύ στα social media, έχει διαρεύσει ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο που ενοχοποιεί τον Μέισον Γκρίνγουντ στην καταγγελία της συντρόφου του για βιασμό.

Τα ντοκουμέντα

Στο ντοκουμέντο ακούγεται ο Γκρίνγουντ να πιέζει την Ρόμπσον να κάνει σεξ μαζί του, ενώ αυτή αρνείται.

Ο διάλογος:

-Σήκωσε τα γ@@@να πόδια σου!

-Όχι, δεν θέλω να κάνω σεξ.

-Δεν δίνω μία τι θέλεις, σκάσε.

-Σταμάτα να βάζεις το π@@@ σου εκεί, δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου.

-Δεν με νοιάζει αν θες να κάνεις σεξ μαζί μου, ακούς;

-Γιατί το κάνεις αυτό;

-Γιατί στο ζήτησα ευγενικά και δεν το έκανες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments