Κόσμος

Γερμανία: Ένοπλος μαθητής σε σχολείο στο Αμβούργο

Γερμανία: Ένοπλος μαθητής σε σχολείο στο Αμβούργο
Γερμανία: Συναγερμός σήμανε στο Αμβούργο, όταν ένας ένοπλος μαθητής μπήκε στο κτίριο ενός σχολείου με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η αστυνομία.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Γερμανία με ένοπλο μαθητή σε σχολείο στο Αμβούργο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας στο Αμβούργο, αυτή τη στιγμή διεξάγεται μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο σχολείο Όττο Χαν στο Γιενφελντ.

Η αστυνομία του Αμβούργου ανέφερε στο Twitter ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε ένα σχολείο στην περιοχή Γένφελντ, όπου πιστεύεται ότι έχει εισβάλει ένας ένοπλος νεαρός.«Ο χώρος γύρω από το σχολείο είναι κλειστός. Ένας νεαρός οπλισμένος φέρεται να μπήκε στο κτίριο του σχολείου. Θα σας κρατάμε ενήμερους εδώ», αναφέρει στο Twitter η αστυνομία.

Σε δεύτερο tweet της αστυνομίας διευκρινίζεται πως «δεν είναι σαφές εάν ο ένοπλος που παρατηρήθηκε μπήκε πράγματι στο κτίριο ή απλώς περπάτησε προς αυτή τη κατεύθυνση και μετά έφυγε. Προληπτικά, στο κτίριο του σχολείου πραγματοποιούνται έρευνες από ειδικές μονάδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments