Οικονομία

Amazon: Κάνει προσλήψεις στην Αθήνα – Τι μισθούς δίνει

Amazon: Κάνει προσλήψεις στην Αθήνα – Τι μισθούς δίνει
Amazon: Με νέο προσωπικό αναμένεται να ενισχυθεί η Amazon καθώς προχωρά σε προσλήψεις για τουλάχιστον 20 διαφορετικές θέσεις  στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέας επένδυσής της.

Με νέο προσωπικό αναμένεται να ενισχυθεί η Amazon καθώς προχωρά σε προσλήψεις για τουλάχιστον 20 διαφορετικές θέσεις  στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέας επένδυσής της. Στην εταιρική ιστοσελίδα της Amazon διαφημίζονται αυτή τη στιγμή 21 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, με έδρα την Αθήνα.

Amazon: Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Πρόκειται για τις ειδικότητες Solutions Architect, Senior Solutions Architect, Software Development Engineer, Senior Account Executive, Territory Manager, AWS Public Policy Intern, Enterprise Sales Account Manager, Business Intelligence Engineer, ISV Account Manager, Senior Enterprise Sales Account Manager, Senior Partner Development Manager, Senior Software Development Opportunities, Data Engineer, DevOps Engineer και Engineering Project Manager Amazon Robotics.

Ανάμεσα στις αγγελίες που προστέθηκαν την Πέμπτη είναι αυτή του Solutions Architect, στην οποία η Amazon ζητά, μεταξύ άλλων, τουλάχιστον τέσσερα χρόνια προϋπηρεσία στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συμβουλευτική σε εφαρμογές, τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας στην αρχιτεκτονική υποδομών, βάσεων δεδομένων και στα δίκτυα, τουλάχιστον δύο χρόνια σχετικής εμπειρίας στις πωλήσεις τεχνολογίας και λογισμικού, εργασιακή γνώση των εργαλείων και των μεθόδων ανάπτυξης λογισμικού, καθώς και άπταιστα ελληνικά και αγγλικά.

Η αγγελία δεν αναγράφει τις προσφερόμενες απολαβές, όμως σύμφωνα με το Glassdoor (το πιο έγκυρο αμερικανικό site, όπου εργαζόμενοι αξιολογούν τις επιχειρήσεις για τις οποίες δουλεύουν και δηλώνουν ανώνυμα τις απολαβές τους), η αντίστοιχη θέση της Amazon στην αμερικανική αγορά πληρώνει κατά μέσο όρο 120 χιλιάδες δολάρια τον χρόνο.

Αντίστοιχα, η θέση του Senior Solutions Architect αμείβεται από την Amazon στις ΗΠΑ με 170 χιλιάδες δολάρια το χρόνο κατά μέσο όρο. Σε κάθε περίπτωση, οι προσφερόμενες αμοιβές πιθανότατα θα είναι προσαρμοσμένες στην πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς.

Amazon: Λίγα λόγια τις επενδύσεις

Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα εγκαινιάσει πάνω από 30 νέες τοπικές ζώνες σε περισσότερες από 21 χώρες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Οι νέες τοπικές ζώνες της Amazon θα είναι διαθέσιμες από το 2022 σε μεγάλες πόλεις χωρών, όπως οι: Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Κένυα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία και Νότια Αφρική.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα επεκτείνουμε τις τοπικές ζώνες διεθνώς σε όλο τον κόσμο στην Ευρώπη, στη Νότια Αμερική, στην Αφρική, στην Ασία και στην Αυστραλία”, δήλωσε ο Werner Vogels, CTO της Amazon, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου που διοργανώνει η εταιρεία. “Και φυσικά θα έχουμε μία στην πόλη μου, το Άμστερνταμ”Οι τοπικές ζώνες της Amazon είναι ένας τύπος υποδομής, που συγκεντρώνει υπολογιστές, αποθηκευτικούς χώρους και άλλες επιλεγμένες υπηρεσίες κοντά σε αστικά κέντρα με μεγάλους πληθυσμούς και βιομηχανικές περιοχές. Οι υπηρεσίες έρχονται πιο κοντά στους πελάτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τρέχουν εφαρμογές στο Amazon Web Services που απαιτούν απόκριση ακόμα και κάτω από δέκα χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments