Πολιτική

Κωστής Χατζηδάκης: Πολιτικός χουλιγκανισμός το άρθρο Καρτερού για τον Πρωθυπουργό

Κωστής Χατζηδάκης: Πολιτικός χουλιγκανισμός το άρθρο Καρτερού για τον Πρωθυπουργό
Κωστής Χατζηδάκης: Για θλιβερή πολιτική και πολιτικό χουλιγκανισμό αναφορικά με το άρθρο του συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και αρθρογράφο της “Αυγής” έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Για θλιβερή πολιτική και πολιτικό χουλιγκανισμό αναφορικά με το άρθρο του συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και αρθρογράφο της “Αυγής” έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο αρμόδιος υπουργός αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο του ΕΦΚΑ που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι τα περιβόητα Golden Boys για τα οποία μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 26 Γενικοί Διευθυντές με τριετή θητεία οι οποίοι αν πετύχουν όλους τους στόχους θα παίρνουν 4.200 ευρώ το μηνά καθαρά.

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβάζομαι με το σημερινό ΕΦΚΑ

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο του ΕΦΚΑ. «Αν ένας οργανισμός που μόνος του συγκεντρώνει εδώ και χρόνια το 48% των παραπόνων των πολιτών που αφορούν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα δεν είναι ειδική περίπτωση, τότε τι είναι ;», σημείωσε ο Υπουργός Εργασίας μιλώντας κατά τη συζήτηση της ένστασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο εκσυγχρονισμού του ΕΦΚΑ, η οποία απορρίφθηκε.

Για τους Γενικούς Διευθυντές

Αναφερόμενος στη ρύθμιση για πρόσληψη Γενικών Διευθυντών και Διευθυντών και από τον ιδιωτικό τομέα που προβλέπει το νομοσχέδιο, ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι η δυνατότητα αυτή προβλέπεται από το Σύνταγμα για τον δημόσιο τομέα, όταν υφίστανται κατάλληλα αιτιολογημένες ειδικές συνθήκες.

«Δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα τεράστια προβλήματα του ΕΦΚΑ και των ασφαλισμένων, όπως δεν τα κλείνει ούτε και το Σύνταγμα, που έχει ειδικές προβλέψεις που χρησιμοποιούμε », τόνισε. Ο ίδιος καταλόγισε ρητορική δυο μέτρων και δυο σταθμών στον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για αντισυνταγματικότητα των σχετικών ρυθμίσεων στο νομοσχέδιο του ΕΦΚΑ, ενώ όταν ήταν στην κυβέρνηση πέρασε νόμο για το Κτηματολόγιο που προέβλεπε πρόσληψη Γενικού Διευθυντή και αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών από τον ιδιωτικό τομέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments