Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς – Λάσλο Τζέρε 2-0: Στα τάι μπρέικ επικράτησε ο Έλληνας τενίστας

Στέφανος Τσιτσιπάς – Λάσλο Τζέρε 2-0: Στα τάι μπρέικ επικράτησε ο Έλληνας τενίστας

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - Twitter - TENNIS

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και χρειάστηκε 2 ώρες και 13 λεπτά για να “λυγίσει” τον 26χρονο Σέρβο, που βρίσκεται στο Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Λάσλο Τζέρε στο Abierto Mexicano, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ [7-6(7), 7-6(4)], δείχνοντας την εμπειρία του στα τάι μπρέικ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και χρειάστηκε 2 ώρες και 13 λεπτά για να “λυγίσει” τον 26χρονο Σέρβο, που βρίσκεται στο Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης. Προκρίθηκε πάντως στη φάση των “16”, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ, που έκανε την έκπληξη κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο, με 2-1 σετ [3-6, 7-6(7), 6-2].

Το παιχνίδι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε καλά το ματς και δέχθηκε πρώτος μπρέικ με τον Τζέρε να σερβίρει μάλιστα για το πρώτο σετ, να φθάνει ακόμη και σε σετ πόιντ, πριν κάνει το μπρέικ ο Έλληνας τενίστας και στείλει τελικά το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί πήρε το πρώτο σετ με 9-7 για το 7-6 και το 1-0 στο παιχνίδι.

Παρότι είχε την ψυχολογία με το μέρος του όμως, ο Τσιτσιπάς δεν βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο σετ, αλλά αντίθετα βρέθηκε να χάνει με 3-0 και χρειάστηκε νέα ανατροπή για να στείλει το ματς και πάλι στο τάι μπρέικ. Αποδείχθηκε όμως για μία ακόμη φορά πιο ψύχραιμος από τον αντίπαλό του και με την εμπειρία του έκλεισε το σετ με 7-4 για το 7-6 και το 2-0 στο ματς.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 200η νίκη στην καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος σε ηλικία 23 ετών έχει ήδη να επιδείξει τρομερά επιτεύγματα στο παγκόσμιο τένις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments