Πολιτική

Στεφανία Μουρελάτου: Ορίστηκε νέα διευθύντρια επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ

Στεφανία Μουρελάτου: Ορίστηκε νέα διευθύντρια επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ
Στεφανία Μουρελάτου: Καθήκοντα διευθύντριας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Στεφανία Μουρελάτου, όπως  γνωστοποίησε με ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Καθήκοντα διευθύντριας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Στεφανία Μουρελάτου, όπως  γνωστοποίησε με ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Λίγα λόγια για τη Στεφανία Μουρελάτου

Η Στεφανία Μουρελάτου είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δημοσιογραφεί από το 1997. Εργάστηκε στην ΕΡΤ και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως πολιτική συντάκτρια. Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά και ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων όπως η κρίση στην Ουκρανία, η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, η Τουρκία αλλά και οι δημοσκοπήσεις αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την στήριξη του κόμματος του στην Κυβέρνηση για την αποστολή αμυντικού υλικού στο Κίεβο, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι μια χώρα που έχει υποστεί ανάλογη συμπεριφορά στο παρελθόν με τα γεγονότα της Κύπρου, δεν μπορεί να μην πάρει θέση. Είμαστε φίλοι του ρωσικού λαού, με μακρά ιστορία, αλλά ο Πούτιν έχει πάρει αποφάσεις που τις καταδικάζουμε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε «Βεβαίως πρέπει να είμαστε μπροστάρηδες, για να καταλάβουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί και όλες οι χώρες πως πρέπει ό,τι συμβαίνει απέναντι στον κ. Πούτιν, πρέπει να ισχύει και για τον Ερντογάν. Είναι αναθεωρητική δύναμη που προκαλεί αναστάτωση και αταξία στην ευρύτερη περιοχή», συμπλήρωσε, αναφέροντας ακόμη «όμως και οι ΗΠΑ από το 1990 και μετά έχουν καταπατήσει το διεθνές δίκαιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ευθύνες άλλων χωρών σε άλλες περιοχές του κόσμου, την στάση των οποίων πληρώσαμε, όπως στην “αραβική άνοιξη”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments